Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 87

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπράβο σου. Ο επιμένων νικά.! Πάντως αυτό που σου είχα γράψει ισχύει. Σε παλιότερα μοντέλα (προ του 2013) δεν παίζει με τίποτα, με κανένα firmware, απλά εσύ ήσουν τυχερός γιατί η TV σου είναι μεταγενέστερη οπότε προφανώς υποστηρίζει τα νέα format. Το firmware αυτό επειδή μπορεί να φανεί χρήσιμο, που το βρήκες;
    καλημερα, χρονια πολλα σε ολους, χριστος ανεστη!!!
    οι υπολοιπες τηλεορασεις που εχω αν και παλιοτερες δεν ειχαν κανενα τετοιο θεμα, η sony πχ που την αγορασα το 2013 καποια στιγμη το 2015 σταματησε να παιζει youtube και 1-2 μηνες μετα εφτιαξε απο μονη της (προφανως με καποιο update που εκανε) ισως και η f&u να μην αντιμετωπιζε καποιο προβλημα αν ειχε καποια σοβαρη εταιρια για αντιπροσωπια και οχι αυτο το τσιρκο..Η αιτια ολων των προβληματων ειναι οτι αγορασαν μονο τα σασι χωρις την υποστηριξη του λογισμικου των τηλεορασεων και ειναι τοσο αθλιοι που δεν ντρεπονται να σου πουν οτι 3 ετων τηλεοραση απλως δεν θα ξαναπαιξει..
    Ενω ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν υποστηρηξη για 10 χρονια, δεν παρεχουν ουτε για μια μερα!!! Αν δηλαδη καποιος αγορασει τηλεοραση σημερα, αυριο ισως να μην παιζει το youtube της!!
    Μια καταγγελια θα τους την κανω μηπως και γλιτωσω αλλους και μηπως βοηθησω να απαλλαγουμε καποια μερα μια για παντα απο τετοιου τυπου εταιριες που σου πουλαν κατι που δεν εχουν ιδεα αν παθει κατι τι θα κανουν, και σου λενε αρλουμπες απο το τηλεφωνο..

Το firmware το βρηκα σε ενα τουρκικο φορουμ και το παραθετω μηπως και βοηθησω κανεναν που ειχε την ατυχια να αγορασει απο αυτους τους μπακαλιδες...

https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb9...atasi-hk.3903/

υπαρχει σε δυο εκδοσεις..σε μαυρο-χρυσο μενου και σε titanium..τα εχω και τα δυο οποιος δεν μπορει να τα βρει να μου πει να του τα στειλω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnkk01 : 20-04-20 στις 02:38

2. 4 μέλη ευχαρίστησαν τον johnkk01 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

aktis (21-04-20), fotisp2 (24-09-21), manolo (20-04-20), mikemtb73 (20-04-20)

Το avatar του χρήστη NEKROMANTHS
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    george
    Περιοχή
    axaia

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnkk01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλημερα, χρονια πολλα σε ολους, χριστος ανεστη!!!
    οι υπολοιπες τηλεορασεις που εχω αν και παλιοτερες δεν ειχαν κανενα τετοιο θεμα, η sony πχ που την αγορασα το 2013 καποια στιγμη το 2015 σταματησε να παιζει youtube και 1-2 μηνες μετα εφτιαξε απο μονη της (προφανως με καποιο update που εκανε) ισως και η f&u να μην αντιμετωπιζε καποιο προβλημα αν ειχε καποια σοβαρη εταιρια για αντιπροσωπια και οχι αυτο το τσιρκο..Η αιτια ολων των προβληματων ειναι οτι αγορασαν μονο τα σασι χωρις την υποστηριξη του λογισμικου των τηλεορασεων και ειναι τοσο αθλιοι που δεν ντρεπονται να σου πουν οτι 3 ετων τηλεοραση απλως δεν θα ξαναπαιξει..
    Ενω ειναι υποχρεωμενοι να παρεχουν υποστηρηξη για 10 χρονια, δεν παρεχουν ουτε για μια μερα!!! Αν δηλαδη καποιος αγορασει τηλεοραση σημερα, αυριο ισως να μην παιζει το youtube της!!
    Μια καταγγελια θα τους την κανω μηπως και γλιτωσω αλλους και μηπως βοηθησω να απαλλαγουμε καποια μερα μια για παντα απο τετοιου τυπου εταιριες που σου πουλαν κατι που δεν εχουν ιδεα αν παθει κατι τι θα κανουν, και σου λενε αρλουμπες απο το τηλεφωνο..

Το firmware το βρηκα σε ενα τουρκικο φορουμ και το παραθετω μηπως και βοηθησω κανεναν που ειχε την ατυχια να αγορασει απο αυτους τους μπακαλιδες...

https://tavsiyeforumu.com/konu/17mb9...atasi-hk.3903/

υπαρχει σε δυο εκδοσεις..σε μαυρο-χρυσο μενου και σε titanium..τα εχω και τα δυο οποιος δεν μπορει να τα βρει να μου πει να του τα στειλω
    Χρόνια πολλά παρακαλώ πολύ μπορώ να το έχω?

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από NEKROMANTHS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χρόνια πολλά παρακαλώ πολύ μπορώ να το έχω?
    στειλε μου το email σου σε πμ

Το avatar του χρήστη NEKROMANTHS
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    george
    Περιοχή
    axaia

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnkk01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    στειλε μου το email σου σε πμ
    ευχαριστώ πολύ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Τρυφ
    Περιοχή
    Χανια

Προεπιλογή

Καλησπέρα. Μπορω να εχω και εγω το λογισμικο. Σου εχω στειλει μηνυμα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Καλησπέρα μπορώ να το εχω και γω. Έχω στείλει pm το mail μου.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αλέξανδρος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπερα ειμαι κατοχος της tv F&U FLS55700N smarttv και εχω παρομοιο προβλημα συνδεσης στο youtube.Λογικα θεμα λογισμικου θα ειναι αν και απο τη στιγμη που αγοραστηκε δεν μπορουσα να την αναβαθμισω σε νεωτερο λογισμικο(V.O.45.23.22 ειναι το τρεχον απο το 2016).Αν μπορει ας με βοηθησει καποιος

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alexandrossv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα ειμαι κατοχος της tv F&U FLS55700N smarttv και εχω παρομοιο προβλημα συνδεσης στο youtube.Λογικα θεμα λογισμικου θα ειναι αν και απο τη στιγμη που αγοραστηκε δεν μπορουσα να την αναβαθμισω σε νεωτερο λογισμικο(V.O.45.23.22 ειναι το τρεχον απο το 2016).Αν μπορει ας με βοηθησει καποιος
    καλησπερα..στειλε μου το μειλ σου σε πμ..

Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προεπιλογή

και γενικα οποιος ενδιαφερεται ας μου στελνει το μειλ του σε πμ και θα του στελνω το αρχειο..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Αγία Παρασκευή

Προεπιλογή

Παρακαλώ αν μπορείτε θα ήθελα την αναβάθμιση για f&u που δεν παίζει το YouTube ευχαριστώ πολύ
    silaflowers@yahoo.com

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση F&U] Προβλημα σε F&U 32225
    από xkgm στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-09-19, 18:49
  2. [Τηλεόραση F&U] Προβλημα με Τηλεοραση F&U FLS 32225
    από costas76 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-19, 11:38
  3. [Τηλεόραση F&U] Προβλημα με F&U FL24334P Δεν ανάβει.
    από xkgm στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-07-19, 01:03

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία