χαλασμενος γενικος.
κλεινεις λαθος γενικο διακοπτη.
υπαρχει και δευτερη παροχη πριν απο τον γενικο του σπιτιου.
δοκιμασε να κλεισεις τον διακοπτη κατω απο το ρολοι.
Φώναξα υδραυλικό και δυστυχώς δεν έβγαλε άκρη, απλά έκλεισε φεύγοντας 3 βάνες δίπλα στον λέβητα του καλοριφέρ και μου είπε να αφήσω το κόκκινο της βρύσης να τρέχει μέχρι να σταματήσει. Πράγμα που δεν έγινε γιατί το νερό έρεε κανονικά.
Στο λεβητοστάσιο έχεις και μπόιλερ για ζεστό νερό χρήσης;
το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο θερμοσίφωνας ζεσταίνει το νερό όταν δουλεύει το καλοριφέρ η όταν ανοίγω το ρεύμα του
Ο θερμοσίφωνας είναι στο πατάρι πάνω από το μπάνιο, ή στο λεβητοστάσιο;
Είναι στο πατάρι πάνω απο το μπάνιο οριζόντιος αλλά δεν έχει βάνες εκεί. Οι μόνες βάνες που βλέπω είναι στο λεβητοστάσιο , θα ανεβάσω μια φώτο σε λίγο.
εγω δεν καταλαβα. εφερες υδραυλικο και δεν εβγαλε ακρη και εφυγε απραγος? δεν μπορω να μην το σχολιασω...
Εχεις δίκιο αλλά έτσι είναι , τελικά ήρθε ένας έμπειρος και το έφτιαξε κάτι με το αντιεπίστροφο (κάπως έτσι) μου είπε και φυσικά άλλαξε όλους τους διακόπτες που ήταν σάπιοι. Επίσης μου είπε ότι αυτός που πέρασε την αρχική εγκατάσταση είχε κάνει του κόσμου τις πατέντες με διακλαδώσεις λαβύρινθους και πρότεινε να κανονίσουμε να έρθει κάποια στιγμή να τα διορθώσουμε ακυρώνοντας κάποιες σωληνώσεις που δεν χρειάζονται. Αυτά συμβαίνουν εν Ελλάδι. Αλίμονο απο εμάς του άσχετους που πληρώνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει.