Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γεώργιος
    Περιοχή
    Καρδία Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή Πρόβλημα με Ντουλάπα Ψυγείο General Electric PIG23SGSBFSVFL

Καλησπέρα σας και από εμένα.
    Είμαι καινούργιο μέλος στο Forum και χαίρομαι που μέσα από αυτό θα μπορώ να λύνω προβλήματα στις συσκευές μου. Το πρόβλημα που έχω με το συγκεκριμένο Ψυγείο (General Electric PIG23SGS) το οποίο γενικότερα μας έχει παιδεύει Παρά Πολύ, είναι ότι το Ψυγείο λειτουργεί κανονικά και όταν θα φορτώσω λίγο παραπάνω με τρόφιμα την Κατάψυξη μέσα σε 1-2 μέρες αρχίζει και ανεβάζει την θερμοκρασία και από το φυσιολογικό -18 πάει -16, -15, -14 και ούτω καθεξής και κάποια στιγμή φτάνει στο 0 και εννοείται αντίστοιχα η Συντήρηση 8-10 βαθμούς. Την ίδια στιγμή η "πλάτη" της Κατάψυξης στο εσωτερικό είναι γεμάτη πάγο!
    Το συγκεκριμένο πρόβλημα με παιδεύει εδώ και (θα γελάσετε!) 6-7 χρόνια!!!
    Έχω καλέσει φυσικά το Επίσημο Service της General και αφού μου έχουν αλλάξει σχεδόν Ολόκληρο το Ψυγείο και έχω πληρώσει καμιά 500-600€ σε επισκευές και ΔΕΝ έχει γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! Κατά διαστήματα ήρθαν και κάποιοι Ιδιώτες Τεχνικοί οι οποίοι επίσης δεν έδωσαν αποτέλεσμα αλλά το κόστος σε αυτούς ήταν πολύ μικρότερο. Επειδή όμως τον Σεπτέμβριο ανακάλυψα έναν, ευτυχώς Καλο Όγκο (όσο καλός φυσικά μπορεί να χαρακτηριστεί ένας Όγκος) και επειδή χρειάστηκε να κάνω επέμβαση το Δεκέμβριο σταμάτησα να ασχολούμαι. Τώρα που άρχισα να συνέρχομαι θέλω όμως να βρω μία λύση γιατί δεν πάει άλλο! Σήμερα που ασχολήθηκα λίγο και το άνοιξα από πίσω για να το καθαρίσω όπως μου είπε ένας συνάδελφος, διεπίστωσα στην μπροστινή πόδια που επίσης άνοιξα για να καθαρίσω, ότι υπήρχε μία Φίσα η οποία δεν ήταν κουμπωμένη Πουθενά!!!
    Γενικά από ότι έχω καταλάβει το Ψυγείο δεν μπορεί να κάνει Απόψυξη!
    Σας στέλνω φωτογραφίες και του κωδικού του Ψυγείου και της Φίσας.
    Σας Ευχαριστώ προκαταβολικά!
    Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους με Υγεία Ευτυχία και Υπομονή!!!IMG_20200416_212812.jpgIMG_20200416_220509~2.jpgIMG_20200416_212759.jpgreceived_227921311747638.jpegIMG_20200416_212805.jpgreceived_2584238278354704.jpeg

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Επειδή όμως τον Σεπτέμβριο ανακάλυψα έναν, ευτυχώς Καλο Όγκο (όσο καλός φυσικά μπορεί να χαρακτηριστεί ένας Όγκος) και επειδή χρειάστηκε να κάνω επέμβαση το Δεκέμβριο σταμάτησα να ασχολούμαι.
    Περαστικά , δες όσα βίντεο μπορείς από τον μεγάλο "μάστορα" Robert Morse και μην αδιαφορήσεις σε κανένα στα όσα λέει.
    Επειδή επίσης δεν μπορείς να βρεις καλό μάστορα για τους "όγκους" στο ψυγείο , η συμβουλή μου είναι να ξεκολλήσεις από την αποτυχημένη μακράν αποδεδειγμένα τεχνολογία του No frost ψυγείου που παρομοίως είναι φτιαγμένα από ψευτογιατρούς με παρόμοιο στόχο να γεμίζουν τσέπες υπέρ αυτών.
    Εγώ ως "Robert Morse" έχω πάντα στατικά ψυγεία και κυρίως την ησυχία μου. Καλύτερη συμβουλή δεν υπάρχει. Αν θέλεις θα σου αναλύσω κιόλας γιατί τα no frost ως ιδέα δεν είναι ότι καλύτερο , ακόμη και με την έννοια ότι αυτό λειτουργεί άψογα προτού να εμφανίσει τις όποιες βλάβες αργότερα, (αντίθετα με τις υποθέσεις κάποιων "ειδικών" ότι τα no frost είναι πιο πετυχημένα λειτουργικά).
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 18-04-20 στις 08:38

Νέο Μέλος
    Όνομα
    TILEMAHOS
    Περιοχή
    NIKAIA

Προεπιλογή

Καλησπέρα
    Ψυγείο GSE25KETF
    Τελικά τι έκανες με το ψυγείο σου γιατί και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα
    Η θερμοκρασία στην κατάψυξη είναι από -11 έως -25
    Και η συντήρηση από 7 έως -5
    Έχω βάλει θερμόμετρα με μίνιμουμ και μάξιμουμ και δουλεύει εκεί
    Και βέβαια το κάνει και βράδια που δεν χρησιμοποιείται
    Η "πλάτη" της Κατάψυξης στο εσωτερικό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΓΟ!

Παρόμοια Θέματα

1. Ψυγείο general electric
    από mikemtb73 στο forum Αναζήτηση Service Manual
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-08-19, 12:14
  2. Ψυγείο General Electric με πρόβλημα στη βαλβίδα νερού.
    από radiodj105 στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-19, 23:45
  3. [Άλλη] Ψυγείο general electric ριχνει το ρελέ
    από ΣΚΛΗΚΟΣ στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-16, 10:57
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-15, 19:48
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-15, 23:13

Δικαιώματα - Επιλογές