Καλησπέρα σας και από εμένα.
Είμαι καινούργιο μέλος στο Forum και χαίρομαι που μέσα από αυτό θα μπορώ να λύνω προβλήματα στις συσκευές μου. Το πρόβλημα που έχω με το συγκεκριμένο Ψυγείο (General Electric PIG23SGS) το οποίο γενικότερα μας έχει παιδεύει Παρά Πολύ, είναι ότι το Ψυγείο λειτουργεί κανονικά και όταν θα φορτώσω λίγο παραπάνω με τρόφιμα την Κατάψυξη μέσα σε 1-2 μέρες αρχίζει και ανεβάζει την θερμοκρασία και από το φυσιολογικό -18 πάει -16, -15, -14 και ούτω καθεξής και κάποια στιγμή φτάνει στο 0 και εννοείται αντίστοιχα η Συντήρηση 8-10 βαθμούς. Την ίδια στιγμή η "πλάτη" της Κατάψυξης στο εσωτερικό είναι γεμάτη πάγο!
Το συγκεκριμένο πρόβλημα με παιδεύει εδώ και (θα γελάσετε!) 6-7 χρόνια!!!
Έχω καλέσει φυσικά το Επίσημο Service της General και αφού μου έχουν αλλάξει σχεδόν Ολόκληρο το Ψυγείο και έχω πληρώσει καμιά 500-600€ σε επισκευές και ΔΕΝ έχει γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!! Κατά διαστήματα ήρθαν και κάποιοι Ιδιώτες Τεχνικοί οι οποίοι επίσης δεν έδωσαν αποτέλεσμα αλλά το κόστος σε αυτούς ήταν πολύ μικρότερο. Επειδή όμως τον Σεπτέμβριο ανακάλυψα έναν, ευτυχώς Καλο Όγκο (όσο καλός φυσικά μπορεί να χαρακτηριστεί ένας Όγκος) και επειδή χρειάστηκε να κάνω επέμβαση το Δεκέμβριο σταμάτησα να ασχολούμαι. Τώρα που άρχισα να συνέρχομαι θέλω όμως να βρω μία λύση γιατί δεν πάει άλλο! Σήμερα που ασχολήθηκα λίγο και το άνοιξα από πίσω για να το καθαρίσω όπως μου είπε ένας συνάδελφος, διεπίστωσα στην μπροστινή πόδια που επίσης άνοιξα για να καθαρίσω, ότι υπήρχε μία Φίσα η οποία δεν ήταν κουμπωμένη Πουθενά!!!
Γενικά από ότι έχω καταλάβει το Ψυγείο δεν μπορεί να κάνει Απόψυξη!
Σας στέλνω φωτογραφίες και του κωδικού του Ψυγείου και της Φίσας.
Σας Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους με Υγεία Ευτυχία και Υπομονή!!!IMG_20200416_212812.jpgIMG_20200416_220509~2.jpgIMG_20200416_212759.jpgreceived_227921311747638.jpegIMG_20200416_212805.jpgreceived_2584238278354704.jpeg