Τότε δεν δικαιολογείται. Θα έπρεπε να παίζει. Η ΣΟΝΥ μάλλον το πρόλαβες στην αλλαγή και ήταν ΟΚ. Κάνε ένα update το smart hub της TV. Αυτό το είπες στην αντιπροσωπεία; Τι σου είπαν;
Τότε δεν δικαιολογείται. Θα έπρεπε να παίζει. Η ΣΟΝΥ μάλλον το πρόλαβες στην αλλαγή και ήταν ΟΚ. Κάνε ένα update το smart hub της TV. Αυτό το είπες στην αντιπροσωπεία; Τι σου είπαν;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnkk01 : 30-03-20 στις 13:54
Επειδή είπες ότι την αγόρασες το 18 πως σου λένε ότι είναι πενταετίας;;εκτός αν είτε εις γνώση σου είτε όχι, την αγόρασες μεν το 2018 αλλά είναι αρκετά παλιότερο μοντέλο.. Μήπως πριν ένα μήνα όπως λες έκανες καμία αναβάθμιση; Γιατί εγώ έτσι συνέβη με τη δική μου. Μέχρι το '15, '16 περίπου είχα youtube κανονικά και έπειτα μετά από μια αναβάθμιση που του πέρασα..τέλος το youtube..
Τότε πήγαινε στο smart center της TV σου ή όπως το ονομάζει τέλοσπάντων η F&U και ξανακατέβασε την εφαρμογή του youtube.
δεν πιανει αυτο το εχω κανει..
Στο post σου #3 ρωτάς μήπως χρειάζεται αναβάθμιση οπότε υπέθεσα ότι δεν έχεις κάνει. το πρόβλημα σίγουρα είναι θέμα λογισμικού. Υποθέτω ότι οι άλλες εφαρμογές σου παίζουν κανονικά, έτσι; Μου φαίνεται περίεργο μέχρι πριν ένα μήνα να παίζει κανονικά όπως λες, στο ενδιάμεσο διάστημα να μην έκανες όπως λες απολύτως τίποτα, αναβάθμιση, firmware upgrade, κλπ. οτιδήποτε και ξαφνικά το youtube σταμάτησε να παίζει. Κάτι έχει γίνει και σου έχει ξεφύγει. Δεν μπορεί στα καλά καθούμενα μια εφαρμογή που έπαιζε όπως λες μέχρι πριν λίγο, να σταματήσει.. Πάντως φοβάμαι αυτό που ανέφερα και αρχικά. Ότι είναι θέμα ασυμβατότητας της εφαρμογής με τα format που υποστηρίζει η TV. Μπορεί ακόμα και να έκανε κάποιο auto update, να μην το πήρες είδηση, να φορτώθηκε το νέο youtube και τέλος..