ολες οι Α/Θ πρέπει να εχουν ενα μικρό buffer (αδρανίας) μια χαρα ειναι έτσι...
το ζητούμενο ειναι ο 2ος κυκλοφοριτής απο που παίρνει εντολή.
ολες οι Α/Θ πρέπει να εχουν ενα μικρό buffer (αδρανίας) μια χαρα ειναι έτσι...
το ζητούμενο ειναι ο 2ος κυκλοφοριτής απο που παίρνει εντολή.
ganagnost02 (04-03-20)
Θερμοστατη χωρου-πληκτρολογιο, εχω μονο στο 1 διαμερισμα απο τα 3. Σε αυτο που μενω.
120λτ ειναι το δοχειο αδρανειας, ο Υδραυλικος το ενωσε ετσι δε ξερω αν ειναι λαθος.. εκει θα συνδεθει και ο ηλιακος.
η ανλτια ανοιγει συγκερκιμενες ωρες απο τις 16:00 εως τις 23:30
O 2ος κυκλοφοριτης δουλευει μονιμα, στης 1η σκαλα για μιν 15 καλοριφερ. Αυτο ψαχνω πως να τον κανω να ανοιγει μαζι με την ανλια και να κλεινει 1 ωρα πχ μετα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ganagnost02 : 04-03-20 στις 15:09
Ένα-ένα μας τα βγάζεις τα λαγουδάκια απ'το καπέλο, μετά το ΔΑ να και ο ηλιακός!
Επειδή το σύστημά σου είναι πολύπλοκο (και φιλόδοξο), πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο βρες ένα μηχανολόγο γνώστη να αναλάβει να στο φτιάξει, γιατί πηγαίνοντας στα τυφλά θα καταλήξεις, στην καλύτερη περίπτωση, με ένα πολύ αντιοικονομικό σύστημα, στη δε χειρότερη και με προβλήματα στη λειτουργία.
Ξέρω, την πάτησες, θεωρείς ότι έχεις ήδη πληρώσει μηχανολόγο - αν και υπιοψιάζομαι ότι αναφέρεσαι στο μηχανολόγο του εμπόρου που σου πούλησε την αντλία, και οι υπηρεσίες μηχανολόγου υποτίθεται ότι περιλαμβάνοπνταν στην τιμή. Και λάθος να κάνω όμως, και να τον έχεος πληρώσει πραγματικά, δυστυχώς η μόνη λύση για να δουλέψει σωστά και οικονομικά το σύστημά σου είναι να (ξανα)πληρώσεις γνώστη μηχανολόγο.
Οχι, 1ος Μηχανολογος εργου, εξαφανίστηκε πληρωμενα ολα , 2ος μηχανολογος δεν ανελαβε το εργο γιατι δεν το εφτιαξε αυτος για να αναλαβει την ευθυνη, πληρωσα την επισκεψη και το τι χρειαζεται, 3ος Μηχανολογος εταιρειας, ηρθε εκανε την εκκινηση, μεχρι εκει μπορουσε απο κει και περα ειναι θεμα εγκαταστατη.
1ος υδραυλικος αγορασε τα υλικα, και μετα απο 2 μηνες και 10 τηλ μου ειπε δεν ερχεται δεν προλαβαινει, 2ος υδραυλικος ηρθε εφτιαξε τι εφτιαξε δεν προλαβαινε να ερθει, τωρα εχω 3ο υδραυλικο που ερχετε κανα Σαββατο καμια Κυριακη κανει 1-2 ωρες δουλεια κ φευγει..
οι inverter δεν χρειάζονται κάτι τέτοιο.ισα ίσα.
τα λες ένα ένα και και αυτά που προτεινουμε είναι στο περίπου.
πρέπει να μας πεις αναλυτικά τι θες να κάνεις και τι έχεις.
ο κυκλοφορητής (όχι της αντλίας αλλά των καλοριφέρ) φυσιολογικά λειτουργεί όσο έχει ζεστό νερό το ΔΑ και όσο ο χώρος ζητάει θέρμανση.
για το μεν πρώτο θες υδροστατη,για το μεν δεύτερο θερμοστάτη χώρου.θα ανοίγεις λοιπόν την αντλία η οποία αυτή ελέγχει ΜΟΝΟ τα νερά στο ΔΑ.Ζεσταθηκαν εκλεισε.παγωσαν;άνοιξε.
οι θερμοστάτες χώρου θα ανοίγουν τον εκάστοτε κυκλοφορητή ΟΣΟ υπάρχει ζεστό νερό.δεν έχει ζεστό νερό δεν λειτουργεί ο κυκλοφορητής.
Δεν είμαι μηχανολογος αλλά 120λτ για αντλία 3 ορόφων μάλλον αστείο το χαρακτηρίζω.
ganagnost02 (05-03-20)