Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 35

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από PUNTOmania Εμφάνιση μηνυμάτων
    σοβαρά τώρα...για 15-20μ βάλατε 2ο κυκλοφοριτή??? (τι πατέντες ειναι αυτές!!!)

αν ηταν μικρός ο της αντλίας θα βάζατε απλά τον σωστό!!!

Οτι μου προτειναν εβαλα.. δεν ειμαι ειδικος.. ειναι 3 φαν κοιλ στα 16 κ 18 μετρα. Συνολο 9 φαν κοιλ και 2 πετσετοκρεμαστρες.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ganagnost02 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οτι μου προτειναν εβαλα.. δεν ειμαι ειδικος.. ειναι 3 φαν κοιλ στα 16 κ 18 μετρα. Συνολο 9 φαν κοιλ και 2 πετσετοκρεμαστρες.
    βασικά ποιος ο λόγος για τον 2ο κυκλοφοριτή? με ένα δεν τα ζέσταινε / κρύωνε?

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Δε το ξέρω, πάνω στην εγκατάσταση μου το ζήτησαν.. δεν μπήκε μετά.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Για να καταλάβω: έκανες μια σοβαρή επένδυση με αντλία θερμότητας και fan coils. Ποιός ανέλαβε το έργο; Κάποια εταιρεία που προμήθευσε και την αντλία; Μηχανολόγος; Υδραυλικός χωρίς μηχανολόγο; Τσομπάνης;

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Το εχω ξαναπει στο 1ο ποστ μου, και ο Πολιτικος μηχανικος και ο Μηχανολογος την κοπανησαν ακομα τους ψαχνω απλα, ειναι τα καλα των προγραμματων εσπα.. και γω τα εμαθα κατοπιν εορτης..

τωρα ειμαι με 3ο υδραυλικο, ο 2ος μηχανολογος δεν το ανελαβε, και εφερα την εταιρεια για την εκκινηση.. εχω πληρωσει 4 επισκεψεις κ ακομα υπολειτουργει.. δεν εχω αλλα λεφτα να δινω 100αρια για επισκεψεις, ψαχνω μονος μου αλλιως ας ρημαξει .. εσκασα απλα..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ganagnost02 : 28-02-20 στις 14:58

Μέλος
    Όνομα
    vasilis
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο της εγκατάστασης;
    Μονοσωληνιο ή δισωληνιο σύστημα; 1/2 ή 3/4' ;

Υ.Γ από ότι κατάλαβα το σύστημα το έχετε ήδη έτοιμο οπότε το ευκολότερο είναι να βάλετε ένα υδροστατη για να λειτουργει όταν το νερό είναι ζεστό.

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον vasilllis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ganagnost02 (04-03-20)

Προεπιλογή

Φίλος... κάνε μας ένα σχέδιο τι έχεις πού... βγάλε και μια φώτο τον κυκλοφοριτή σου...και τι διάσταση σωλήνες έχεις...

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον PUNTOmania για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ganagnost02 (04-03-20)

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ παιδια,

Εχω σε 3 οροφους δεξια κ αριστερα πολυστρωματικες σωληνες φ20 για τα φαν κοιλ, φ18 για τις πετσετοκραμαστρες.

Φτανουν στον 4 οροφο σε 2 σημεια.
    Δεξια 6 διπλες πολυστρωματικες φ20 και 1 φ18.
    Συνολο 14 σωληνες, μπαινουν απο 7 σε 2 μεγαλες σωληνες πρασινες με διακοπτες, αν θυμαμαι την ελεγε ppr υδραυλικος.

Αριστερα 3 διπλες πολυστρωματικες φ20, 1 φ18 για πετσετοκρεμαστρα.
    Συνολο 8 σωληνες, μπαινουν απο 4 σε αλλες 2 μεγαλες σωληνες ppr με διακοπτες, στο τελος εχει κατι σαν εξαεριστικα η καθε σωληνα.

Η πανω ppr πρεπει να ειναι 70-80αρα στους διακοπτες και φτανει μεχρι 50-60αρα, ξαναμεγαλωνει οταν ενωνει η δεξια-αριστερη ppr πανω στον κυκλοφορητη wilo Yonos pico 30/1-8 και στη συνεχεια στο δοχειο αδρανειας.
    Απο το δοχειο αδρανειας φευγει μια αλλη μεγαλη ppr 70-80αρα που χωριζεται σε 2 μικροτερες 50-60αρα και παει δεξια και αριστερα στις κατω ppr στα 2 σημεια που ειναι οι πολυστρωματικες.
    Απο το δοχειο αδρανειας φευγουν 2 μεγαλες ppr που καταληγουν στην ανλια, η μια εχει βρυσακι με διακοπτη.
    Η αλλη μονο διακοπτη.
    Σε μια απο αυτες τις 2 ενωνει σωληνα απο το δικτυο με ρυθμιστη πιεσης και μανομετρο.
    Σε μια απο αυτες ενωνει ενα μικρο δοχειο.
    Δεν θυμαμαι αν ειναι η ιδια γραμμη που ενωνει ή γραμμη δικτυου και μικρο δοχειο.

Η εγκατασταση ειναι καπως ετσι.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ganagnost02 : 03-03-20 στις 16:31

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ganagnost02 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω πολυ παιδια,

Εχω σε 3 οροφους δεξια κ αριστερα πολυστρωματικες σωληνες φ20 για τα φαν κοιλ, φ18 για τις πετσετοκραμαστρες.

Φτανουν στον 4 οροφο σε 2 σημεια.
    Δεξια 6 διπλες πολυστρωματικες φ20 και 1 φ18.
    Συνολο 14 σωληνες, μπαινουν απο 7 σε 2 μεγαλες σωληνες πρασινες με διακοπτες, αν θυμαμαι την ελεγε ppr υδραυλικος.

Αριστερα 3 διπλες πολυστρωματικες φ20, 1 φ18 για πετσετοκρεμαστρα.
    Συνολο 8 σωληνες, μπαινουν απο 4 σε αλλες 2 μεγαλες σωληνες ppr με διακοπτες, στο τελος εχει κατι σαν εξαεριστικα η καθε σωληνα.

Η πανω ppr πρεπει να ειναι 70-80αρα στους διακοπτες και φτανει μεχρι 50-60αρα, ξαναμεγαλωνει οταν ενωνει η δεξια-αριστερη ppr πανω στον κυκλοφορητη wilo Yonos pico 30/1-8 και στη συνεχεια στο δοχειο αδρανειας.
    Απο το δοχειο αδρανειας φευγει μια αλλη μεγαλη ppr 70-80αρα που χωριζεται σε 2 μικροτερες 50-60αρα και παει δεξια και αριστερα στις κατω ppr στα 2 σημεια που ειναι οι πολυστρωματικες.
    Απο το δοχειο αδρανειας φευγουν 2 μεγαλες ppr που καταληγουν στην ανλια, η μια εχει βρυσακι με διακοπτη.
    Η αλλη μονο διακοπτη.
    Σε μια απο αυτες τις 2 ενωνει σωληνα απο το δικτυο με ρυθμιστη πιεσης και μανομετρο.
    Σε μια απο αυτες ενωνει ενα μικρο δοχειο.
    Δεν θυμαμαι αν ειναι η ιδια γραμμη που ενωνει ή γραμμη δικτυου και μικρο δοχειο.

Η εγκατασταση ειναι καπως ετσι.

αρα στην ουσία, η αντλία ζεσταίνει/κρυώνει το αδρανίας.... και αυτό με την σειρά του μεσω του 2ου κυκλοφοριτή το κτήριο. μεχρι εδώ οκ το βλέπω...οπότε ο 2ος κυκλοφοριτής απο πού ελεχγετε? εχεις κάπου στο κτήριο θερμοστάτη χώρου ας πούμε?

12. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον PUNTOmania για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ganagnost02 (04-03-20), vasilllis (04-03-20)

Προεπιλογή

το αδρανίας πόσα λίτρα ειναι... 200?

14. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον PUNTOmania για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ganagnost02 (04-03-20)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία