αρα υπαρχει και αλλο προβλημα!
αρα υπαρχει και αλλο προβλημα!
Προφανώς, αλλά τι είναι;
καλημέρα, για μέτρα για dc στην έξοδο
Καλημέρα, το έχω κάνει. Μετράω πάνω στους κοννέκτορες των ηχείων και η τάση είναι μηδενική. Περίπου 0,05mV.
Αυτό που δεν ξέρω, είναι αν πρέπει να είναι τα ηχεία συνδεμένα, ή όχι.
οχι δεν πρεπει να εχεις τα ηχεια επανω ,απο την αλλη μετρας πανω στις μπορνες 0v αλλα ειναι ενεργοποιημενο το ασφαλιστικο οποτε σωστα μετρας 0v θα πρεπει να μετρησεις πριν το ασφαλιστικο για να δεις αν εχεις dc στην εξοδο
Οι επαφές του ρελέ είναι γεφυρωμένες, έχω έξοδο. Όμως έχω μετρήσει και πρίν το ρελέ.
Με τα ηχεία ισχύει το ίδιο, και όταν ρυθμίζω το Bias να υποθέσω;
όσο κάνεις ρυθμίσεις δοκιμές η επισκευή δεν θα εχεις ηχεία επάνω,αν γίνει κάποιο λάθος τα ηχεία θα ταξιδέψουν στον άλλο κόσμο
αν συνεχίζει το προβλημα σίγουρα δεν ειναι στην προστασία αυτή ανοίγει γιατί υπάρχει προβλημα ,κάπου έκανες κάποιο λάθος η δημιούργησες προβλημα όταν ρύθμιζες
jimakosb (18-02-20)
Εννοείται ότι δεν έχω τα "καλά μου" ηχεία στις δοκιμές αλλά κάποια μικρά γιαυτό το σκοπό. Απλά δεν ήξερα αν είναι απαραίτητα στις ρυθμίσεις.
Άλλο πρόβλημα δεν νομίζω γιατί ο ενισχυτής παίζει μια χαρά. Με την γεννήτρια στον παλμογράφοη έξοδος είναι τέλεια χωρίς παραμόρφωση.
Εδώ είναι το σχέδιο για περισσότερη βοήθεια.
Εφόσον δεν βγάζει DC στην έξοδο, το bias είναι σωστό ,έλεγξε και το κύκλωμα προστασίας, γύρω από το ολοκληρωμένο TA7317P .
xrhstos1978 (19-02-20)