Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

είδα πως το νερό το άδειασε σχεδόν όλο
    Το "σχεδόν όλο" ..... τι να σου πω τώρα , έχω διαβάσει περιπτώσεις για ορισμένα Miele και εντοπίσανε σύμφωνα με λεγόμενα χρηστών ότι κάποια μοντέλα μετά την αντλία έχουν κάποιες "γωνίες" οι οποίες λειτουργούν τάχα ως αντεπίστροφα / σε αυτές τις γωνίες τις ανοίξανε κάποιοι και βρήκαν κάποια "χνούδια" σκουπίδια σκαλωμένα.
    Καθαρίζοντας αυτές τις γωνίες ξαναδούλευαν άριστα αργότερα , δεν ξέρω αν είσαι σε ίδια περίπτωση. Δεν αναφέρομαι στο φίλτρο αντλίας , αλλά μετά την αντλία και προς την έξοδο αποχέτευσης (έχει εκεί κάποια περίεργη γωνία?) αν ναι έλεγξε.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικήτας
    Περιοχή
    Ρόδος

Προεπιλογή

Έψαξα για γωνίες και η αλήθεια είχε ένα σημείο το οποίο δεν είχε καθαριστεί μέχρι τώρα. Μετά την αντλία έχει ένα ελαστικό σωλήνα ο οποίος πιάνει πάνω σε έναν πλαστικό. Αυτό μετά καταλήγει κάπως έξωτερικά και εκεί πιάνει ο εξωτερικός σωλήνας της αποχέτεσης και πάει στο σιφώνι. Δεν το έβγαλα γιατί είναι μεγάλο "κομμάτι" και πρέπει να συνδέονται και άλλα σημεία πάνω. Πάντως το καθάρισα περνώντας μέσα καλώδιο 2,5άρι σκληρό. Δεν είχε τίποτα το περίεργο μέσα οπότε δεν νομίζω να ήταν από εκεί. Έκανα και δοκιμή αλλά τίποτα, πάλι τα ίδια. Αύριο θα παραγγείλω αντλία.
    Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Λύσε το πλυντήριο από την αριστερή πλευρά πάνω στο παγούρι έχει την φυσουνα που πάει στο κάδο εκεί θα βρεις ένα Υ με ένα σολινα να πηγενη στο πλαστικό της αποχέτευσης και ένα σολινα που να κατεβενει κάτω στην αντλία βγάλε και καθάρισε αυτό το σολινα και θα είναι όλα καλα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικήτας
    Περιοχή
    Ρόδος

Προεπιλογή

Καλημέρα! Έχω παραγγείλει την αντλία και την περιμένω σήμερα ή αύριο. Θα δοκιμάσω πρώτα με την καινούρια και ελπίζω να είναι ΟΚ. Αν όχι θα προχωρήσω όπως μου αναφέρεις. Πάντως όταν το είχα ανοίξει δεν είδα κάτι τέτοιο που αναφέρεις. ϊσως να ήθελε πιο πολύ λύσιμο... Είναι εντοιχιζόμενο και έχω κάθε φορά βάλε-βγάλε κτλ... Θα σας ενημερώσω.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Πόσο το μαλι η καινουρια

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικήτας
    Περιοχή
    Ρόδος

Προεπιλογή

Δεν πήρα την original. (80-90Ευρώ) αλλά μία συμβατή με 29,50Ευρώ + μεταφορικά νομίζω 4Ευρώ μου είπαν. Θα έρθει τελικά αύριο με αντικαταβολή.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικήτας
    Περιοχή
    Ρόδος

Προεπιλογή

Καλημέρα σας! Χθες έβαλα την καινούρια αντλία αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.... Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω νομίζω...
    Παρατήρησα επίσης το εξής: Στην δοκιμή βάζω το πρόγραμμα express που είναι 30 λεπτά. Όταν ξεκινάνει στην οθόνη δείχνει τον χρόνο που απομένει για να τελειώσει η πλύση. Δεν ξέρω αν συμβαίνει πάντα ή αν απλά έτυχε να το δω τώρα αλλά μένει για πολύ ώρα στο 20 λεπτά... Μπορεί να δείχνει 20 και για 10 λεπτα... Δεν ξέρω να έχει να κάνει αυτό με το πρόβλημε , αν και δεν το πιστέυω..

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-09-24, 09:34
  2. απο RJ 24V γίνεται σε 6V ;;;
    από 1kost1 στο forum Υπόλοιπα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-20, 21:08
  3. [AEG] Δουλεύει η αντλία αποχέτευσης
    από Γιαννης78 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-12-19, 14:39
  4. [Bosch] Χιόνι κ πάγος στην πλάτη απο την 1η μέρα