Το ως θέμα κλιματιστικό 14 ετών με συνολική χρήση 33 μηνών - βλέπε εξοχικό - όπου έσω και έξω μονάδες λυμένες είναι τόσο καθαρές σαν να κατασκευάστηκε σήμερα παρουσίασε τα εξής:1.Κατα την έναρξη με το κοντρόλ κ αφού ανάψει ενίοτε θέλει σφαλιαριτσες 😎 στο πλάι της εσωτερικής μονάδας και κατόπιν ακούω κλικ και αρχίζει να ψυχει η να θερμαίνει ανάλογα τι έχω επιλέξει.2.απο πέρυσι καλοκαίρι έπιανε χιόνι η λεπτή εξωτερικά σωλήνα στο σημείο που κουμπώνει στην εξωτ. Μονάδα.Λειτουργουσε όμως το συστημα .Όμως το έξω μοτέρ σταματούσε για λιγότερο Που 2 λεπτά κ ξαναπαίρνει πάλι εμπρός και δούλευε για ώρα πολύ.Στο σταμάτημα έκανε θόρυβο η έξω μονάδα σαν το κπρςσερ να χτύπαγε σε ξεβιδωτη σιδερένια βαση3.Φετος Πάσχα οκ στη θέρμανση.Τωρα καλοκαίρι δεν έδινε ψύξη ενώ δούλευε ο Φάνης μέσα και έξω έδειχνε να κομπλαρει .Δεν το σφαλιαρισα τούτη τη φορά.Το ξέχασα και έφερα ψυκτικό.Ο ένας μου είπε είναι αδειο από φρέον έλεγχος με μανομετρα και να βρούμε τη διαρροή και θα ξανάρθει αύριο.του λέω δουλεύει στο ζεστό πως δεν έχει φρεον?Δεν ήρθε έφερα άλλον αυθημερόν και είπε ότι είναι φουλ από φρέον κ λάδια και ψάχνοντας κατέληξε στην τετραοδη κ να πάρω λέει νέο μχνμα γιατί τετραοδη δεν κάθεται να αλλάξει.Κ δε με συμφέρει ως μου είπε.Τριτον ψυκτικό δεν φέρνω γιατί αν μου πει ότι φταίει ο γείτονας που πάρκαρε κάτω απο δέντρο θα τα παίξω εγώ 🍌😰Σημειωτέον ότι τώρα δουλεύει στην ψύξη αφού δοκίμασε με δικό του ηλεκτρομαγνήτη την τετραοδη αλλά πάντα με καποιο χιόνι έξω στην ένωση υψηλής πίεσης στην έξω μονάδα.Τι με συμβουλευετε να πράξω φιλταοι τεχνικοί συμφορουμιτες?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.