Γεια σας. Έβαλα πρόσφατα ρολά αλουμινίου και ο άνθρωπος που μου τα έβαλε λέει πως είναι τα Europa 940 ή 945. Πως μπορώ να δω αν πράγματι είναι Europa και ο συγκεκριμένος τύπος (940 ή 945); Ευχαριστώ !![]()
Γεια σας. Έβαλα πρόσφατα ρολά αλουμινίου και ο άνθρωπος που μου τα έβαλε λέει πως είναι τα Europa 940 ή 945. Πως μπορώ να δω αν πράγματι είναι Europa και ο συγκεκριμένος τύπος (940 ή 945); Ευχαριστώ !![]()
Και τι θα σημαίνει για σένα αν είναι 940 ή 945 ;Γιατί να υπάρχει τέτοια καχυποψία απέναντι στον μάστορα . Υποθέτω ότι πλήρωσες για καλή ποιότητα και φοβάσαι αν σου έβαλε υποδιεεστερεση
Στάλθηκε από το FS8032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο μάστορας σου δεν είναι ξεκάθαρος, αυτό λέει κάτι.
Άλλα από εδώ και πέρα τι μπορείς θα κάνεις.
Αν δηλαδή σου έχει βάλει Alumil 940, θα το θεωρήσεις υποδεέστερο η καλύτερο? Ξέρεις από αλουμίνια?
Φιλικά πάντα.
Μου ζήτησε 1500€ και του έχω δώσει τα μισά. Αν είναι υποδεέστερη κατηγορία ή άλλη μάρκα να μην πληρώσω για Europa. Και στην τελική δε μου αρέσει να με πιάνουν κορόιδο επειδή δεν ξέρω το άθλημα. Νομίζω κανένας δε θέλει. Μάλλον θα καλέσω τεχνικό από Europa να μου πει...
Πάντως στο νετ Europa βγάζει μόνο σειρά 950 υβριδική.σιγουρα σας ειπε europa;
Να ζητήσετε πιστοποιητικά για τα κουφώματα σας , εάν έχετε αμφιβολίες
Τιμολόγιο υπάρχει η ειναι ανύπαρκτο? ΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΑΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ? ..EUROPA είναι γεγονός πως πληρώνεις φουλ ένα 10-15 % καπέλο λόγω ονόματος ..Θεωρω πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας διότι όλα τα ελληνικά ρολά αλουμινίου ειναι εξαιρετικής ποιότητας .