Αντικατέστησε όλες τις μπάρες με καινούργιες. Μόνο έτσι θα έχεις σωστό αποτέλεσμα
Αντικατέστησε όλες τις μπάρες με καινούργιες. Μόνο έτσι θα έχεις σωστό αποτέλεσμα
Αυτό το ξέρω και πάντα βάζω καινούριες led bars, αλλά υπάρχουν πελάτες που δεν πληρώνουν με τίποτα για καινούρια led λόγω κόστους και από την στιγμή που ενημερώνονται ότι δεν θα κρατήσει πολύ και αναλαμβάνουν την ευθύνη της φθηνής επισκευής εκείνοι, εγώ είμαι καλυμμένος. Από το να χάσω την επισκευή γιατί να μην το κάνω; Με τα 3V 2835 led δεν υπάρχει θέμα στην διαφορά φωτεινότητας, μόνο στα 6V leds.
μα πιο φθηνα θα σου βγει με καινουργιες μπαρες παρα να τα αλλαξεις ολα!
τον χρονο τον υπολογισες?
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
φιλε μου τους φακους διαχυσης πως τους κεντραρες ? ξερεις τον τροπο η απλα εβαλες τους φακους με κολα πανω στα λεντ? /// εχει κολπο εκει για να μην εχεις white stamps.
.επισεις σημαντικο ειναι τα νεα λεντ να εφαπτωνται καλα με την πλακετα της λεντομπαρας και οχι απλα να τα κολαμε στα ακρα για λογους ψυξης , αυτο ομως θελει preheater
και οχι κολητηρη και αρκετη εμπειρια. οπως ολα τα smd components.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xani : 07-06-19 στις 21:40
https://gagas.gr/gr-led-bars-32-inch...eds-41517.html
αν μιλαμε για αυτες γνησιες εχουν 75 ευρω με μεταφορα 80 ,ανοιξε πανελ κτλπ και 100 ευρω να πεις στο πελατη πολυ δυσκολο να τα παρεις απο την στιγμη που οι 32αρες εχουν 100 ευρω καινουργιες.
Πιστεύεις ότι οι "γνησιες" θα κρατήσουν περισσότερο από αυτές που θα πάρεις από Alibaba;
Το ίδιο είναι απλά θέλει ψάξιμο σχετικά με τον προμηθευτή....Είναι κάποιοι σωστοί και κάποιοι τσαπατσουληδες....