Αν θέλαμε να μάθουμε πως το εννοούν οι κατασκευαστές , τότε πολύ απλά θα δοκιμάζαμε με φορτίο και χωρίς μέχρι να βρεθεί η κατανάλωση (δήλωση κατασκευαστή ανά έτος / συνδυασμού φορτίου και χωρίς ) . Και δεν είναι το ουσιαστικότερο αυτό .
Θα δεχόσασταν την ορολογία inverter ως παρόμοια με την έννοια "μικρό μοτέρ " ... "μεγάλο μοτέρ " (δηλαδή το inverter στην ουσία αυτό κάνει με τις αυξομειώσεις στροφών στις διάφορες φάσεις λειτουργίας του ) .
Σε άλλο θέμα αναλύθηκε με επίμονες μετρήσεις και ο θεματοθέτης μας εξήγησε ότι σε ίδιας χωρητικότητας ψυγεία (inverter vs συμβατικό ) δεν είδε σημαντικές διαφορές .
Καταλήγοντας / και το συμβατικό ψυγείο μπορεί να αποκτήσει χαρακτηριστικά "inverter " (με την διαφορά ότι το συμβατικό μοτέρ θα είναι σε κατανάλωση μόνιμα όσο η μικρότερη κλίμακα ισχύος του inverter ) δηλαδή το συμβατικό θα δουλεύει και αυτό επίσης πολλές ώρες ισοδύναμες με τις ώρες λειτουργίας του κανονικού inverter μοτέρ . Και πιστεύω τέτοιο μοτέρ (συμβατικό ) ήταν του θεματοθέτη που μας ανέλυσε την κόντρα μεταξύ inverter vs συμβατικού στην οποία από την ανάλυση αυτή μας τα έβγαλε ισοδύναμα .





Απάντηση με παράθεση