Συνήθως το σφύριγμα ακούγεται από το inverter. Αν έχει λίγο φρεον μειώνεται ο θόρυβος στους συγκεκριμένους συμπιεστες. Αν έχει πολύ ο θόρυβος αυξάνεται. Στο συγκεκριμένο μοτέρ που είναι r600 δεν νομιζω να κάνει θόρυβο λόγω φρεον. Δες την χοντρή σωλήνα στο μοτέρ αν έχει πάγο ή χιόνι. Προσδιόρισε από που ακούγεται ο θόρυβος. Μήπως είναι κάποιος ανεμιστήρας? Μήπως κατά τη λειτουργία του το μοτέρ μεταφέρει κραδασμους σε μεταλλικά μέρη π.χ. χαλκοσωληνες? Μήπως το μοτέρ δεν εδράζεται σωστά στα λάστιχα, χαλαρά παξιμάδια ή έχει χαλαρώσει κάποια βίδα? Ανέβασε βίντεο αν μπορεις
tapavakos.gr
Εχω ενα θεματάκι με το dispenser. Δεν αναβει το φωτάκι. Για την ακρίβεια εχει 6 led σε κυκλικη διαταξη. Ξερει καποιος τι να κοιτάξω?
Τελικά είχε διαρροή.
Επισκευάστηκε και σήμερα ειναι δευτερη ημέρα που λειτουργεί κανονικά.
Το εχω συνδέσει και με την υδρευση.
bosch repair 2.jpg bosch repair 3.jpg
Με το dispenser που δεν αναβει το φως εχει κανεις καμιά ιδέα?
Ανοιξα το πανελάκι και στη φύσα μεχρι τα led έχει 12V.
Ξεκούμπωσα την οθονη λειτουργίας και αποσύνδεσα το φις. Δυστυχώς δεν το επεξεργάστηκα - φωτογράφησα και οταν πήγα να το κουμπώσω διαπίστωσα οτι εχει δύο υποδοχές. Μπαίνει καπως μαχαιρωτά να το πώ?
Display module.jpg
Δοκιμασα και στις δυο θεσεις και τα πληκτρα αφης φαινεται να λειτουργούν σωστά. Δεν ειμαι απολυτα σίγουρος αν επηρεάζεται καποια απο τις ειδικές λειτουργίες. Δηλαδή μηπως φαινεται οτι ενεργοποιείται, για παραδειγμα η υπερψύξη, ακουγοντας το κλικ του πληκτρου αφής, αλλά τελικά μηπως δεν ενεργοποιείται.
Γνωρίζει καποιος με σιγουριά σε ποια απο τις δυο θεσεις πρεπει να μπεί?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zevage : 04-06-19 στις 16:04