Αν δεν είναι αυτοί οι λόγοι καλά θα ήταν να καλέσετε τεχνικό να κάνει κάποιες μετρήσεις.
Αν δεν είναι αυτοί οι λόγοι καλά θα ήταν να καλέσετε τεχνικό να κάνει κάποιες μετρήσεις.
tapavakos.gr
Ερώτηση για τους γνώστες, μπορεί να είναι κολλημένο/καμμένο κλίξον, ή χρονοδιακόπτης απόψυξης, με αποτέλεσμα να μην κόβει έγκαιρα η αντίσταση και να καίγεται από υπερθέρμανση;
Μα η αντίσταση ??? Δεν θα έπρεπε να καίγεται το θερμικό ασφαλείας (που μάλλον διαθέτει) ???
Οι γνώσεις μου στα ψυγεία είναι περιορισμένες, Ανδρέα, προσπαθώ να καταλάβω και τεστάρω τον εαυτό μου![]()
Εγώ πάλι έχω τις αμφιβολίες για την τόσο συχνά καμένη αντίσταση. Κάτι δεν μου κολλάει.
Θα μπορούσε να την καίει από μόνιμη λειτουργία της λόγο βλάβης στην πλακέτα, μου έχει τύχει, αλλά σε αυτή την περίπτωση πρώτα έχουμε μειωμένη απόδοση ψύξης και κάψιμο της θερμικής ασφαλείας.
Θα ήθελα να μας πει πόσα ohm μετράει την καμένη αντίσταση ο σύζυγος και πόσα την καινούργια.
Επίσης αν μπορεί να κάνει μια βοτομετρηση κατά την διάρκεια λειτουργίας του μοτέρ ώστε να δούμε αν βάζει παράλληλα με το μοτέρ και την αντίσταση.