Παλιότερα δεκαετία 90 κυριος αρχές 90 τα τεχνικά σχολεία ήταν πολύ καλύτερα από άποψη πρακτικής εξάσκησης...πολλοί ηλεκτρονικοί μου έχουν πει και ένας γνωστός μου ανάμεσα τους...ότι παλιά αν δεν λυνανε προβλήματα βλάβες πτυχίο δεν περνάνε με τίποτα είτε νυχτερινό είτε ημερήσιο...γιαυτο και παλιά με το που περνάνε το πτυχίο δέκα βλάβες ξέρανε να διορθώνουνε ενώ τώρα περνούν πτυχίο καλή ώρα όπως εγώ και έχουν ένα σωρό απορίες...
Στο γνωστό μου ηλεκτρονικο τον είπα λέω τους λέγαμε να μας κάνουν πρακτική εξάσκηση σε τηλεοράσεις και δεν το κάναν ποτέ..η έστω σε μια πλακέτα..
Και μου λέει τι πρακτική να σας κάνουν..οι σημερινοί καθηγητές ξέρουν μόνο θεωρία ...πολλοί λίγοι από αυτούς ξέρουν πράξη..για αυτό και δεν σας κάναν πρακτική..οι πιο πολλοί από αυτούς όταν χαλάει η τηλεόραση τους σε εμάς τα φέρνουν στους ηλεκτρονικούς έξω...δεν τα λέω όλα αυτά για να δικαιολογήσω τον εαυτό μου αλλά όλα παίζουν ρολο...ίσως φταίω και εγώ..ίσως να μην προσπάθησα αρκετά όσο έπρεπε..φταίω και εγώ αλλά δεν μπορώ να παραληψω και το θέμα του σχολείου..πιστεύω ότι παίζει τεράστιο ρόλο το θέμα σχολείου...

Απάντηση με παράθεση
).Προσωπικα πρωτα απο ολα ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου και αυτο το λεω διοτι αν κατι δεν το ξερω παραδεχομαι οτι δεν το ξερω γιατι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας! Οποτε καποιος που δεν ξερει και θελει να μαθει , θα μαθει. Αυτος που ειναι ημιμαθης ειναι επικινδυνος.