Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.
Ακριβώς ! . και εγώ νυχτερινά έκανα (τότε στα νιάτα όλο έξω στα καφέ μπιλιάρδα και ανάθεμα όσο αφορά τα βιβλία της σχολής που τα είχα χωμένα για να τα διαβάσω ) . Ούτε καν κατάλαβα γιατί μου δώσανε πτυχία (ηλεκτρολόγου & ψυκτικού) ασχολήθηκα μόνο με του ψυκτικού .
Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που δεν δούλεψα έστω και αφιλοκερδός δίπλα σε έμπειρους τεχνίτες όταν είχα τις ευκαιρίες .
Το πτυχίο δεν μπορεί να σε καλύψει σε μετέπειτα προβλήματα (απέχει τρομερά η θεωρία από την πράξη ) .
Μάλιστα είχα συμμαθητές που ήταν πιο μπουμπούνες και από γάιδαρο , αυτοί όμως μετά από χρόνια που τους συνάντησα ήταν από τα πιο κορυφαία μαστόρια της περιοχής τους (από τον μπαμπάκα που ήταν επίσης ψυκτικός / από το μπατζανάκι / φίλο κτλ ) που του εξήγησαν τα περί θεωρίας διαφορετικά από ότι τα παπαγαλίστικα της σχολής .
Όταν κάποιοι του τομέα της ηλεκτρονικής καμώνονται και λένε περί "πρέπει να έχεις βασικά στοιχεία γνώσεων" το βλέπω με 1 μάτι . Αλλά στο φόρουμ δημιουργήθηκαν θέματα (από ηλεκτρονικούς που ήθελαν να φτιάξουν το ψυγείο τους ) και δεν γνώριζαν που και τι είναι η απόψυξη ψυγείου (δηλαδή στοιχεία ηλεκτρολογικών θεμάτων ) που κατά εμένα είναι πολύ κατώτερα της ηλεκτρονικής .
Επίσης συναντάω θέματα αμφιλεγόμενα (κόντρες μεταξύ απόψεων ηλεκτρονικών για το ίδιο θέμα ) και άρα οι μισοί από αυτούς που έχουν ήδη πτυχίο και βρέθηκαν εκτεθειμένοι από τις απόψεις τους , πρέπει να ξανακαθίσουν στα θρανία ?