Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη chipakos-original
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητρης
    Περιοχή
    Γαλατσι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από giorgos thesalonikh Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ντρέπομαι ρε φίλε απλώς ένιωσα λίγο άσχημα ....με την έννοια ότι κατακρίνω τον εαυτό μου που δεν πήγα σχολείο Τότες που έπρεπε και πήγα μετά στο νυχτερινό..και όλο αυτό με πήγε πίσω...όσο και να θελει κάνεις κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε..ειδικά τα ηλεκτρονικά που τρέχουν με τη ταχύτητα του φωτός.. τελοσπαντων είναι μεγάλη ιστορία ..πάντως αλήθεια δεν μου έτυχε κύκλωμα με πυκνωτές σε σειρά..πάντα παράλληλα.....
    Τελοσπαντων...να μην σας κουράζω άλλο... ευχαριστώ πολύ και πάλι ..να είστε καλά...
    Μην στενοχωριέσαι πολλοί από εμάς τους παλιοηλεκτρονικούς νυχτερινό πήγαν απλά πρέπει να κάνεις λίγα πρακτικά πειράματα στο εργαστήριό σου, όσον αφορά την τεχνολογία των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
    Ατάκα 1η.......Οχι ...Οχι .....Απλά το άνοιξα μήπως έφυγε κανένα καλωδιάκι.
    Ατάκα 2η....... Οχι ... Οχι ....Απλά το άνοιξα μήπως είχε καεί κάποια ασφάλεια.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από chipakos-original Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην στενοχωριέσαι πολλοί από εμάς τους παλιοηλεκτρονικούς νυχτερινό πήγαν απλά πρέπει να κάνεις λίγα πρακτικά πειράματα στο εργαστήριό σου, όσον αφορά την τεχνολογία των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.
    Ακριβώς ! . και εγώ νυχτερινά έκανα (τότε στα νιάτα όλο έξω στα καφέ μπιλιάρδα και ανάθεμα όσο αφορά τα βιβλία της σχολής που τα είχα χωμένα για να τα διαβάσω ) . Ούτε καν κατάλαβα γιατί μου δώσανε πτυχία (ηλεκτρολόγου & ψυκτικού) ασχολήθηκα μόνο με του ψυκτικού .
    Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν που δεν δούλεψα έστω και αφιλοκερδός δίπλα σε έμπειρους τεχνίτες όταν είχα τις ευκαιρίες .

Το πτυχίο δεν μπορεί να σε καλύψει σε μετέπειτα προβλήματα (απέχει τρομερά η θεωρία από την πράξη ) .
    Μάλιστα είχα συμμαθητές που ήταν πιο μπουμπούνες και από γάιδαρο , αυτοί όμως μετά από χρόνια που τους συνάντησα ήταν από τα πιο κορυφαία μαστόρια της περιοχής τους (από τον μπαμπάκα που ήταν επίσης ψυκτικός / από το μπατζανάκι / φίλο κτλ ) που του εξήγησαν τα περί θεωρίας διαφορετικά από ότι τα παπαγαλίστικα της σχολής .

Όταν κάποιοι του τομέα της ηλεκτρονικής καμώνονται και λένε περί "πρέπει να έχεις βασικά στοιχεία γνώσεων" το βλέπω με 1 μάτι . Αλλά στο φόρουμ δημιουργήθηκαν θέματα (από ηλεκτρονικούς που ήθελαν να φτιάξουν το ψυγείο τους ) και δεν γνώριζαν που και τι είναι η απόψυξη ψυγείου (δηλαδή στοιχεία ηλεκτρολογικών θεμάτων ) που κατά εμένα είναι πολύ κατώτερα της ηλεκτρονικής .

Επίσης συναντάω θέματα αμφιλεγόμενα (κόντρες μεταξύ απόψεων ηλεκτρονικών για το ίδιο θέμα ) και άρα οι μισοί από αυτούς που έχουν ήδη πτυχίο και βρέθηκαν εκτεθειμένοι από τις απόψεις τους , πρέπει να ξανακαθίσουν στα θρανία ?

Παρόμοια Θέματα

1. [Δέκτης MPEG4] πιθανο προβλημα με πυκνωτή. Παραθέτω φωτογραφία για τους γνώστες απο πυκνωτές.
    από geioannou στο forum Επίγειος & Δορυφορικός Δέκτης
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-06-16, 15:37
  2. Πυκνωτές κομπρεσέρ αέρος.
    από coolerman στο forum Υπόλοιπα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-15, 12:48
  3. Αλλαγή πυκνωτές.
    από GiannisSma στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-15, 15:14
  4. [Σταθερός Η/Υ] Μου αρπάζουν πυκνωτές σε MOBO