Παίδες πολλή Καλημέρα σας.
Η ερώτησή μου είναι απλή, σχετικά με αυτό που έγραψε ο φίλος Κώστας 'diony', χαρακτηρίζοντας "φτηνή" την όλη διαδικασία αντικατάστασης:
Περίπου σε έναν μέσον όρο, πόσο θα το κοστολογούσατε, οι επαγγελματίες;
Το ρωτάω διότι από έναν, που βρήκα/επικοινώνησα, άκουσα ένα συνολικό κόστος γύρω στα 50Ε.
Θα το βρίσκατε αξιολογούσατε ως 'φτηνό', 'κανονικό', ή 'ακριβό'.
Γι' αυτό προσπαθούσα, εξ αρχής να σας ρωτήσω μιά πρόχειρη 'τάξη μεγέθους' στο κόστος επισκευής/αντικατάστασης της εστίας.
Βέβαια, ήδη, με έχει "στήσει" δύο φορές... Την πρώτη λόγω Κηδείας συγγενούς του, και τη δεύτερη ότι είναι "εκτός υπηρεσίας" καθώς χτύπησε στο γόνατό του...
Και τις δύο φορές, έμαθα την ακύρωση του ραντεβού, επειδή του τηλεφώνησα εγώ, αρκετά πριν, για επιβεβαίωση του ραντεβού, ώστε να τον περιμένω!!!
Με υποψία, ότι αποφεύγει τη συγκεκριμένη εργασία, τον ρώτησα ευθέως αν την ήθελε. Μου απάντησε αμέσως: Μα τι λέτε! Δεν είναι καιροί να χάνουμε δουλειές! Υποθέτω ότι σε καμμιά δεκαριά μέρες -την Παρασκευή, προχθές- ήταν το χτύπημα στο γόνατο, οπότε άρχισα να μετράω μέρες αντίστροφα! Του έχω δώσει και την άνεση να με ειδοποιήσει αυτός τηλεφωνικά, όταν θα είναι λειτουργικ΄λος και πάλι, ώστε να κανονίσουμε -πλέον-= ραντεβού, για την επόμενη-μεθεπόμενη.
Ευτυχώς που έχω άλλο ένα, ακριβώς ίδιο, μάτι και κάνω τη δουλειά μου προσωρινά. Γι' αυτό και αυτή η άνεση στους χειρισμούς με αυτόν... Όπως και νά'χει όμως, από τη συμπεριφορά του, δεν τον κόβω για αληθινό επαγγελματία. Εσείς πώς θα 'τυο βλέπατε' στη θέση μου;
Όπως κι αν είναι τα πράγματα, σας ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων που ασχολείστε με το θέμα/πρόβλημά μου!
Να είσαστε όλοι, μα όλοι, καλά!!!!

Απάντηση με παράθεση
Η νεκροψία θα δείξει....