Χωρίς την αντίσταση ολοκληρώνει πρόγραμμα κανονικά . Διαρροή εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει . Θα βγάλω την αντίσταση να την ξανα βάλω ?
Να προσέξω κάτι άλλο κατα την τοποθέτηση . Είχα δει και το video που έιχε βάλει καποιος στις πρώτες σελίδες .
Χωρίς την αντίσταση ολοκληρώνει πρόγραμμα κανονικά . Διαρροή εξωτερικά δεν φαίνεται να έχει . Θα βγάλω την αντίσταση να την ξανα βάλω ?
Να προσέξω κάτι άλλο κατα την τοποθέτηση . Είχα δει και το video που έιχε βάλει καποιος στις πρώτες σελίδες .
Τα ιδια συμπτωματα εχω και εγω σε Bosch αυριο θα βγαλω την αντισταση για να την αλλαξω, αλλα απο περιεργεια τη μετρησα και εδειξε 47Ω. Εαν ειναι και στην δικη μου περιπτωση η αντισταση πως μπορει να δημιουργει τη διαρροη;
47 ohm είναι πολλά, αυτό σημαίνει ότι έχεις αντίσταση 1125w πράγμα λίγο απίθανο καθώς μια αντίσταση πλυντηρίου bosch κατά μέσο όρο είναι από 2000w στα νέα μοντέλα μέχρι 2500w στα παλαιότερα. Στατιστικά η βλάβη σου είναι στην αντίσταση αν κρίνω και από την μέτρηση σου.
Ένα meger σαφώς και κάνει καλή δουλειά αλλά και ένα πολύμετρο με κλίμακα μέχρι 200Mohm μια χαρά δουλειά κάνει.
Επιβεβαιωνω οτι και στην δικη μου περιπτωση διορθωθηκε το προβλημα με αλλαγη της αντιστασης.
Σας ευχαριστω για τη βοηθεια.