Καλησπέρα ,

Αφού καταρχήν συγχαρώ & ευχαριστήσω το forum για τις χρήσιμες συμβδουλές τους τις οποίες έχω χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση .

Έχω τα ίδια συμπτώματα με τον gianndats (και Bosch 7xxx) , δηλάδη ξαφνικά πέφτει ο ρελές μόλις απλα γυρίσεις τον διακόπτη των προγραμμάτων . Αφού διάβασα τις ενέργειες που δοκίμασε , έκανε τα ίδια και απομόνωσα την αντίσταση , και γυρνάει ο διακόπτης χωρίς να ρίχνει ρελέ . Έβγαλα την αντίσταση , η οποία έιχε αρκετά χνούδια στην βάση της , αλλά γενικά ήταν σε καλή κατάσταση χωρίς άλατα .

Ενώ ήμου έτοιμος να πάρω καινούργια αύριο , σκέφτηκα να την ελέγξω με ένα πολύμετρο .
Το περίεργο είναι οτι την μέτρησα και δείχνει οκ , καθώς επίσης ακουμπώντας το ένα ή το άλλο ακρο την έλεγξα για διαρροή με το σασί αλλα δεν έχει . Επίσης την καθάρισα απο τα χνούδια και ΄ότι άλλο είχε μαζέψει ΄πανω της .

Δέν την έβαλα πάλι πάνω , 1ον γιατί βγάζωντας της έχει λίγα νερά γύρω γύρω (οπότε θα τα αφήσω να στεγνώσουν καλύτερα αύριο ) , 2ον δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω για σιγουριά το λάστιχο 3ον ήταν και αργά , ώστε να δοκιμάσω πάλι αν με το καθάρισμα απο τα χνούδια διορθώθηκε .

Να πάω να πάρω άλλη για σιγουρία ? Το λάστιχο αν και δείχνει σε καλή κατάσταση να το αλλάξω εφόσον υπάρχει μόνο του σαν ανταλλακτικό ? Είναι πιθανό απο τα χνούδια στην βάση να βραχυκύκλωνε ?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .