δεν μπορεις απλα περνα τις ξανα και βλεπςι αν οντως ειναι εκει το προβλημα γιατι καθως ζεσταινεις η θερμοκρασια παει και αλλου
δεν μπορεις απλα περνα τις ξανα και βλεπςι αν οντως ειναι εκει το προβλημα γιατι καθως ζεσταινεις η θερμοκρασια παει και αλλου
Σίγουρα πάει και αλλού απλά για να φτάσω σε αυτό το πόρισμα είχα σκεπάσει την υπόλοιπη πλακέτα.Το μόνο που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι μήπως και είναι από την πίσω πλευρά κάτι που όταν ζεσταθεί γίνεται λειτουργικό
Τελικά δεν άλλαξε συμπεριφορά μετά από το πέρασμα τον κολλήσεων .
Καμία άλλη ιδέα ρε παιδιά γιατι έχω ''κολλήσει''
βρες μια νεα main αν δεν ξερεις να συνεχισεις ,το προβλημα απο οτι φαινεται εχει να κανει με ισως ψυχρες κολλησεις αλλα οχι εκει που μας δειχνεις η δεν το εκανε σωστα
Θα ήθελα να προσπαθήσω λίγο ακόμα αλλά θα χρειαστώ το σχηματικό της για να ξέρω τι ψάχνω και να μην πηγαίνω εντελώς στα τυφλά.
Έχει μήπως κάποιος το σχηματικό γιατί στο νετ δεν το βρίσκω.
Πιθανώς αυτό σου κάνει https://elektrotanya.com/samsung_cha.../download.html. Εγώ θα έλεγχα το ESR των πυκνωτών της power supply board.
Atsio σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, θα το δω.
Γεια σας και πάλι.Έπειτα από αρκετές προσπάθειες επίσκευής χωρίς αποτέλεμα πήρα την απόφαση να κάνω κάτι ανορθόδοξο. Φούρνησα την κεντρική πλακέτα και το θαύμα έγινε.Η τηλεόραση επανήλθε κανονικά και παίζει απροβλημάτηστα εδώ και δύο εβδομάδες.
Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν μαζί μου, να στε καλά.
Οτα λες φουρνησα? Κανονικά στο φούρνο? Πες λεπτομέρειες
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Οταν λέει την φουρνισε εννοεί ότι την έβαλε στο φούρνοόχι βέβαια μαζί στο ίδιο ταψί με το κοτόπουλο την έβαλε στο από κάτω μαζί με τις πατάτες μετά έκατσε μπροστά στο φούρνο και την κοίταζε και σου λέει έγινε το θαύμα
πάντως emudelta αν σου έκατσε τυχερός είσαι αλλά δεν το βλέπω για μόνιμο θα σου την ξανακάνει. Η main είναι γένους θηλυκό και ως γνωστόν το θηλυκό αν στην κάνει μια φορά θα σου την ξανακάνει γι αυτό και την αλλάζεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Σου εύχομαι να είσαι τυχερός και να παραμείνει όπως είναι.
angel_grig (29-01-19), mikemtb73 (28-01-19)