Φιλαράκι , αυτό που κάνεις είναι μέγα λάθος , δείχνει μικροπρεπεια ,κακία και ρεβανσισμο , μπορεί να έχεις χίλια δίκια ,το καταλαβαίνω , αλλά έτσι γίνεσαι ίδιος και χειρότερος από τον μάστορα , ε εντάξει πως να το πω , αλητεία είναι. Αγόρι κατέβασε την ανάρτηση ή ένας διαχειριστής ας το κάνει , έλεος πια , τέτοια δυσφήμιση; Και αν υποτεθεί ότι ο μάστορας έχει δίκιο ; Θα τελειώσετε έναν τεχνικό , ο οποίος πιθανόν να συντηρεί και κάποιους άλλους ανθρώπους (οικογένεια); Γιάννη μη σκέφτεσαι κατά αυτόν τον τρόπο,προσπάθησε να γίνεις καλύτερος άνθρωπος...
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση με παράθεση
). Και ποια ένδικα μέσα ρε Παναγιώτη μου? Πιστεύεις ειλικρινά ότι θα μπορούσα να βγάλω άκρη? Μήπως πήρα καμιά απόδειξη ? Όμως έχω κι εγώ οικογένεια Παναγιώτη. Και δεν μου περισσεύουν χρήματα για τον Ηλία και για οποιονδήποτε Ηλία. Και προ παντός δεν είμαι ηλίθιος και αφελής Παναγιώτη, να με κοροϊδέψει ο συγκεκριμένος τεχνικός. Μια καταγγελιούλα έφτανε, ξέρεις που. Αλλά όχι. Αύριο μάλιστα θα κατεβάσω και την ανάρτηση. Η πρόθεση μου ήταν η ενημέρωση του φόρουμ.