Τώρα αφού δουλεύει , μας ενδιαφέρει η αμεσότητα της ψύξης που αποδίδει (π.χ. δεν κάνει πολλές ώρες να κατεβάσει θερμοκρασίες , και ξεκινά / σταματά το ψυγείο σε εύλογους χρόνους όπως πρέπει / για τις 1ες ώρες που πλέον το ψυγείο δουλεύει καθαρό μετά από απόψυξη ) . Μετά από αυτό πας καρφωτός για υποψία μη επιτυχούς απόψυξης και εντοπίζεις την αιτία (π.χ. κύρια αντίσταση απόψυξης / βοηθητική αντίσταση απόψυξης / χρονοδιακόπτης απόψυξης / που δεν λειτουργεί κάποιο από αυτά και σε βάθος χρόνου σου δημιουργεί πρόβλημα ροής ψύξης προς συντήρηση ).
Αρχικό μήνυμα από Giianni
Μετά την απόψυξη, το ψυγείο δουλεύει κανονικά.
Άρα, δεν έγινε σωστός έλεγχος στο σύστημα απόψυξης. Σωστά ???
Ακριβώς.
Και όταν ο τεχνικός κρύβεται και δεν απαντάει στις κλήσεις μου (τσεκαρισμένο αυτό-έχει πάρει ήδη 60,00 ευρώ χωρίς να λύσει το πρόβλημα), πρέπει να τον εκθέσω στο διαδίκτυο με τον χαρακτηρισμό ''ΚΑΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ'' για να προστατέψω πολλούς άλλους καταναλωτές?
Ναι να το κάνεις.
You only live twice.
Αυτές τις 3 ημέρες που δουλεύει η θερμοκρασία στην συντήρηση είναι από -4 μέχρι 0 !!!
Έχω πρόβλημα και με το κλαπέ?
Τί άλλο μπορεί να φταίει ?
Το πιο πιθανό είναι να πέρασαν νερά μεσα στο κλαπε και να το κόλλησαν λόγο πάγου. Για του λόγου το αληθές βγάλε το κλαπε και ζέστανε το με ένα σεσουάρ.
Καλησπερα παιδια
Εχω ενα PITSOS kcl P13601D/05 ψυγειοκαταψυκτη
Χθες βραδυ αναψε το alarm η θερμοκρασια ανεβηκε και στην καταψυξη και στο ψυγειο και η συσκευη ακουγοταν σαν να δουλευε και να εκοβε
Εβγαλα το ρευμα για 12 ωρες ομως το πρωι η ενδειξη alarm δεν ειχε φυγει
τι λετε?
Δημήτρη Μαστρογιάννη, κάνε ένα νέο θέμα ώστε ο επόμενος που θα έχει το ίδιο πρόβλημα με αυτό το ψυγείο, να το βρει.
Επειδή πιθανότατα ο προηγούμενος που είχε αυτό το πρόβλημα με αυτό το ψυγείο το 'έθαψε' σε άλλο θέμα (όπως κάνεις εσύ τώρα), εσύ δεν μπορείς τώρα να το βρεις.
Φιλικά.
You only live twice.
Καλησπέρα παιδιά.
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το ψυγείο, μόνο που εμένα τα λαμπάκια αναβοσβήνουν αμυδρά, της θερμοκρασίας και το άλλο που λέει alarm και το ψυγείο δεν ξεκινάει. Τι φταίει;