Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 57

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Υπαρχει ανταλλακτικος αυτος ο αξονας με την τριαινα;
    Πιο πάνω σου έχω δείξει το ανταλλακτικό μαζί με τον αστέρα και το τύμπανο και η τιμή του είναι εξωφρενικά καλή.
    Ενώ αντίθετα αν ζητάς μικρότερα μέρη του ανταλλακτικού στην Ελλάδα , πέφτει "πρόστιμο" π.χ?
    http://www.eaparts.gr/content.aspx?I...=1#prettyPhoto

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο πάνω σου έχω δείξει το ανταλλακτικό μαζί με τον αστέρα και το τύμπανο και η τιμή του είναι εξωφρενικά καλή.
    Ενώ αντίθετα αν ζητάς μικρότερα μέρη του ανταλλακτικού στην Ελλάδα , πέφτει "πρόστιμο" π.χ?
    http://www.eaparts.gr/content.aspx?I...=1#prettyPhoto
    Ναι... το ειδα και σε ευχαριστώ.
    Και ο Κουρλαμπάς το φέρνει όλο το τύμπανο σε δέκα μέρες με 70€.
    Απλά καινούργιο τύμπανο.... να του αλλάξω και ρουλεμάν παρόλο που είναι μια χαρά , αφού το άνοιξα που το άνοιξα, πάει κανενα 85αρι τα ανταλλακτικά.
    Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ για να φτιάξω ένα πλυντήριο 15ετίας, παρόλο που κατα τα άλλα μου έκανε εντύπωση η κατασκευή του. 15 χρόνια πλύσεων και είναι λουλούδι όλα μέσα.
    Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται να το πάρει ένα 50αρικο, και να τον βοηθήσω και να το συναρμολογήσουμε ? Να αγοράσει το τύμπανο δηλαδή, να το φορέσουμε παρέα , να αφήσει και ένα 50αρικο για την βεράντα που την έχω κάνει μαύρη, να το φορτώσει και να φύγει.
    Θα ξέρει ότι θα έχει και πλυντήριο με καινούργιο τύμπανο, καινούργια ρουλεμάν και τρόμπα νερού καινούργια που αλλάχτηκε τον χειμώνα.

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προεπιλογή

Λοιπον...
    Το τυμπανο το πήγα μέχρι και σε μηχανουργείο. Το βάλαμε επάνω να γυρίσει , δεν είναι στραβό. Ελάχιστη ταλάντωση! και οταν λεω ελαχιστη....ελάχιστη!
    Τα ρουλεμάν τα είδα εγώ , φαίνονται μια χαρά. Μέχρι και στον μηχανικο μου πηγα τον κάδο, και μου είπε το ίδιο.
    Ο Λυμπέρης με τα ανταλλακτικά στη Ν.Ιωνία, επιμένει και λέει πώς φταίνε τα αμορτισέρ. Ακόμα και τα καινούργια που πήρα, διότι είναι ημιτασιόν.
    Εχει κανείς άποψη? Μπας και έχει κανείς δύο αμορτισέρ απο Brandt να τα δώ πώς είναι τα γνήσια? ή ακόμα καλύτερα να μου τα δανείσει να δοκιμάσω?
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να φταίει! Δεν έμεινε και τίποτα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Στο βίντεο όπως το παρακολουθήσαμε , ο κάδος ναι μεν τραντάζεται αλλά όχι κάθετα προς τα αμορτισέρ έτσι ώστε να δικαιολογεί τυχόν υποψία ότι ακούγονται τα αμορτισέρ .

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο βίντεο όπως το παρακολουθήσαμε , ο κάδος ναι μεν τραντάζεται αλλά όχι κάθετα προς τα αμορτισέρ έτσι ώστε να δικαιολογεί τυχόν υποψία ότι ακούγονται τα αμορτισέρ .
    Συμφωνω. Επισης τα αμορτισερ που εχει ειναι τοσο ψευτια που αποκλειω οτι αυτο το τρανταγμα ειναι απο αμορτισερ.
    Τι αλλο μπορει να ειναι; Δεν εχει μεινει κατι.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Βάλε πιο καθαρές / κοντινές φωτό γύρω από τον αστέρα τυμπάνου και τον άξονα , ίσως δούμε κάποιο ράγισμα .
    Μπορεί να έχει λασκάρει η φωλιά των ρουλεμάν ή φαγώθηκε η φωλιά ως προς το διάκενο με τα ρουλεμάν .

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προεπιλογή

Βλεπεις κατι;

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Καθάρισέ το από τα άλατα (νομίζω το cilit bang δουλεύει καλά) για να το εξετάσεις καλύτερα.
    Μπορεί να έχει κάποιο ράγισμα που να μη φαίνεται λόγω αλάτων.
    You only live twice.

Μέλος
    Όνομα
    ΑΝΔΡΕΑΣ
    Περιοχή
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Panoss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθάρισέ το από τα άλατα (νομίζω το cilit bang δουλεύει καλά) για να το εξετάσεις καλύτερα.
    Μπορεί να έχει κάποιο ράγισμα που να μη φαίνεται λόγω αλάτων.
    Επιμενω πως εχει στραβωσει ο αξονας απο το τυμπανο.
    Πρωτα απ ' ολα ζοριζεσαι παρα πολυ να περασεις το τυμπανο στα ρουλεμαν.
    Για την ακριβεια τωρα δεν τα καταφερα.
    Πριν ξεμυτισει ο αξονας πισω ειχε κολλησει, σε βαθμο που ανεβηκε επανω στον καδο ανθρωπος 63 κιλα και δεν περασε.
    Φαινεται και στο βιντεο οτι γυρναει παρακεντρα. Το σφυρι το κραταω σταθερα.

https://youtu.be/jIZBlznV19w

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Για ράγισμα δεν βλέπω τίποτα , εκτός από μια ασήμαντη σχεδόν λεπτομέρεια στην 2η φωτό και λίγο έξω από την τσιμούχα δεξιά της με 3 μικρές ρωγμές που δεν είναι αιτία για τέτοιο θόρυβο.
    Όντως το τύμπανο γυρίζει παράκεντρα , και λέω τώρα εφόσον δεν βλέπουμε ράγισμα , ίσως επειδή ο αστέρας τρίποδο είναι φτιαγμένος με πολύ λεπτά πόδια (ίσως γιαυτό είναι και φθηνός) απλός πάθανε στρέψη . Αυτή η στρέψη αν δεν την προλάβεις έγκαιρα μπορεί να ταλαιπωρήσει επίσης παράκεντρα και τα ρουλεμάν , μέχρι να παραμορφώσει και την συνοχή του ανοξείδωτου τύμπανου.
    Εκπλήσσομαι με τον θόρυβο που μπορεί να κάνει αυτή η παραμόρφωση (σαν αιτία θορύβου μόνο από την παραμόρφωση / στρέψη ) και λογικά τον θόρυβο τον βλέπω στα ρουλεμάν ως αιτία (αλλά και αν τα αλλάξεις / δεν πρέπει να δουλέψει με το ίδιο κατεστραμμένο τύμπανο ).
    Ρίξε μια ματιά για ραγίσματα και στην τροχαλία .
    Πρωτα απ ' ολα ζοριζεσαι παρα πολυ να περασεις το τυμπανο στα ρουλεμαν.
    Για την ακριβεια τωρα δεν τα καταφερα.
    Πριν ξεμυτισει ο αξονας πισω ειχε κολλησει, σε βαθμο που ανεβηκε επανω στον καδο ανθρωπος 63 κιλα και δεν περασε.
    Έτσι είναι το σωστό , γιαυτό περνάνε τον άξονα όσο επιτρέπει να εισχωρήσει και το υπόλοιπο μήκος που χρειάζεται να προχωρήσει το κάνουν με την βίδα της τροχαλίας + την τροχαλία ή ένα άλλο παλιό ρουλεμάν σαν τεχνητό είδος "εξωλκέα" για να τον τερματίσουν τον άξονα .

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-10-24, 15:38
  2. [Miele] Miele W 402 Novo Stella S ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΥΨΙΜΟ
    από chameleon στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-05-18, 10:56
  3. [AEG] LAVAMAT 1045E ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΥΨΙΜΟ
    από ssolution στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-10-14, 22:52