Αστα να πανε..
θα προσπαθησω να το κανω ετσι με την κολλα.. θα δω και με το ανοδιο τι θα κανω, παλι καλα εχω μαγαζι στον δρομο μου που εχει τα παντα.. (φλατσα,ταπες, κτλ), να αλλαξω και βαλβιδα ασφαλειας προληπτικα ;
Αστα να πανε..
θα προσπαθησω να το κανω ετσι με την κολλα.. θα δω και με το ανοδιο τι θα κανω, παλι καλα εχω μαγαζι στον δρομο μου που εχει τα παντα.. (φλατσα,ταπες, κτλ), να αλλαξω και βαλβιδα ασφαλειας προληπτικα ;
Ναι άλλαξε και βαλβίδα.
Να κοιτάς όμως και τιμές στο ίντερνετ πριν πας σ' αυτό το μαγαζί μη σου πιάνουνε και τον...ω.
You only live twice.
ganagnost02 (05-07-18)
Να την πω; Κάνει και ζέστη....
Δεν φτάνει το χέρι να βάλεις βίδα-ροδέλα-φλάντζα-παξιμάδι;
Γνωμη μου,βαλε αλλο μποιλερ.καπου αλλου θε τρυπισει σε λιγο.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απλα.εχω amcor απο το 78 ανοιχτου κυκλωματος.μονο με τα χιονια το 04 ειχε θεμα ο ενας συλεκτης.τους εκανα επισκευη και ανακατασκευη ,δουλευουν ακομα ΑΨΩΓΑ.Ο αλλος ειναι ΗΛΙΟΘΕΡΜΟ του 89.Το μονο απαραδεκτο που εχει ειναι οτι οι συλεκτες ειναι σιδερενιοι.παντως δουλςυουν και οι δυο ακομα.
Αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.
Στην Καλιφόρνια υπάρχει μια εταιρεία στην οποία πληρώνεις ετήσια συνδρομή για να σου αλλάξουν τα λάστιχα μόλις λερωθούν: για κάποιους δεν αξίζει να κάθεσαι να πλένεις τα λάστιχα της λιμουζίνας σου αν λερωθούν. Μόλις λερωθούν τα αλλάζεις.
You only live twice.
Γιωργο, λες να ειχα ορεξη να τρεχω μονος μου για τετοια δουλεια; μακαρι να ειχα τα λεφτα κ να ελεγα σε εναν αλλαξε τον..
Μονος μου τον κατεβασα απο την βαση, μου βγηκε ο τακος.. δεν εχω κ απλο θερμοσιφωνα να κανω την δουλεια μου..
Πληροφοριακά και μόνο: πιστεύω ότι η καλύτερη επισκευή είναι με ηλεκτροκόλληση (καλύπτοντας την πολυουρεθάνη μην πάρει καμιά φωτιά).
Επειδή όμως ο μέσος...θνητός...δεν διαθέτει κάτι τέτοιο, γι αυτό πρότεινα (και χρησιμοποίησα κι εγώ για τον δικό μου) κόλλα.
You only live twice.
ganagnost02 (05-07-18)