3 χρόνια; Τότε πρέπει να είσαι εντός εγγυήσεως.
Και να τρύπησε το μπόιλερ σε 3 χρόνια μου φαίνεται πολύ απίθανο.
Πήρες τηλέφωνο στο μαγαζί που τον αγόρασες να ρωτήσεις τι γίνεται αν σε καλύπτει η εγγύηση;
3 χρόνια; Τότε πρέπει να είσαι εντός εγγυήσεως.
Και να τρύπησε το μπόιλερ σε 3 χρόνια μου φαίνεται πολύ απίθανο.
Πήρες τηλέφωνο στο μαγαζί που τον αγόρασες να ρωτήσεις τι γίνεται αν σε καλύπτει η εγγύηση;
Δε με καλύπτει εγγύηση δινουν 10 έτη, όταν πήρα τηλ τον 1ο χρόνο για σερβις μου ζήτησαν 120 ευρώ τον χρόνο για έλεγχο καλής λειτουργίας.. για να δώσουν τα 10 έτη..
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α...τέτοια 'εγγύηση' δίνουν; Τέτοια σου δίνω κι εγώ...Τραγικοί οι τύποι...
ganagnost02 (23-06-18)
η φτωχη μου γνωμη πρωτα εγγυηση , αστο ετσι λιγο αν πουνε σου μου ξου βλεπουμε 3 χρωνια ειναι πολυ νωρις αλοι τους εχουνε 20 χωρις να αλλαξουν ουτε ανωδιο τιποτ α και αυτος στα 3 χρονια καπουτ?
ganagnost02 (23-06-18)
Θα δοκιμάσω να πάρω τηλ.. Αλλά πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι..
έχετε καμία άποψη με τα πλαστικά τι να κανω; αν το σπάσω θα είναι εκτεθειμένος ο θερμοστατης.. ψάχνω κάνα βίντεο μπας κ βρω τίποτα αλλά τσου..
Σας ευχαριστώ πολύ ολους για την βοήθεια !!
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απ΄ότι κατάλαβα το πλαστικό καπάκι προσπαθείς να βγάλεις αλλά είναι κολλημένο (και όχι βιδωμένο);
Μερικές κόλλες μαλακώνουν πολύ με θέρμανση, οπότε αν έχεις ένα θερμοπίστολο δοκίμασε να το ζεστάνεις με αυτό τραβώντας το ταυτόχρονα, χωρίς υπερβολές όμως.
ganagnost02 (23-06-18)
Η απαντηση για την εγγυηση ειναι απο καλπακ η απο απ καταστημα που τον αγορασες; Αν ειναι απο απο το καταστημα μιλα με καλπακ εχω καλπακ και δεν μου εχουν πει κστι τετοιο απλα καθε δυο χρονια να κανουν κανουν συντηρηση με καποιο εξουσιοδοτημενο σερβις
ganagnost02 (23-06-18)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ganagnost02 : 23-06-18 στις 15:39
Μαλιστα ,αρα ασοι εχουμε καλπακ μπλεξαμε η τα σκαμε τα 120 η δεν εχουμε εγγυηση,θα παρω την δευτερα να ρωτησω οχι οτι δεν σε πιστευω αλλα να τα ακουσουν γουσταρω τσακωμο
Ποιος καλπακ ειναι;
ganagnost02 (23-06-18)