δεν περνάει το firmware με τίποτα
φυσικά δε βγάζει μενού έχω πατησει το οκ τιποτα
εχω πατησει το fav πολλές φορές να βγει κάτι τίποτα...
δεν περνάει το firmware με τίποτα
φυσικά δε βγάζει μενού έχω πατησει το οκ τιποτα
εχω πατησει το fav πολλές φορές να βγει κάτι τίποτα...
Ένα άλλο tip είναι φίλε Βάϊε να βγάλεις τη TV από τη πρίζα και να την αφήσεις ν΄ ηρεμήσει για 48 ώρες.
Ξέρεις στις σημερινές (εννοώ της τελευταίας δεκαετίας) τηλεοράσεις - υπολογιστές επειδή οι κεντρικοί επεξεργαστές κάνοντας εκατομμύρια υπολογισμούς ανά sec για
ν΄αποδώσουν υψηλής ευκρίνειας εικόνα αλλά και ν΄ ανταποκριθούν σε πολλές ζητούμενες από το χρήστη εφαρμογές, κουράζονται κι αυτοί κι επιθυμούν ελάχιστη ανάπαυση.
Ίσως αποδώσει λοιπόν το tip που γράφω κι επανέλθει σε λειτουργία η TV χωρίς καμία αναβάθμιση.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
PublicDomain (13-07-18)
ευχαριστώ έχει μέρες που την έχω βγάλει εκτός περιμένοντας mainboard αλλά δε συνέρχεται κάτι έχει γίνει και δε μπορεί να ξεπεράσει το logo και μετά μένει απλώς χωρίς εικόνα.
τελικά ήταν η μητρική πλακέτα, μόλις την άλλαξα έπαιξε αμέσως!!
χίλια ευχαριστώ σε όλους που με οδήγησαν στη σωστή λύση...
Επίσης να πω ότι δεν τολμάω να κάνω αναβάθμιση λογισμικού μη φάει κάποιο κόλλημα και πάλι, τι λέτε καλά κάνω ή να προχωρήσω άφοβα;
Βάϊε,
να μην προχωρήσεις πουθενά περεταίρω ούτε φοβισμένα ούτε άφοβα.
Μία πολύ παλιά ρήση στην Ηλεκτρονική επιστήμη λέει : μηχάνημα που δουλεύει δεν το πειράζουμε.
Επεμβαίνουμε μ΄ οποιονδήποτε προσιτό τρόπο όταν μία συσκευή χαλάει.
Τώρα λοιπόν που η τηλεόρασή σου δουλεύει μία χαρά όπως μας γράφεις παραπάνω γιατί ν΄ επέμβεις; Υπάρχει κανένας λόγος;
Καλή παρακολούθηση προγραμμάτων λοιπόν και καλό καλοκαίρι.
Εύχομαι να μην ξανατύχει τέτοια βλάβη στ΄ επόμενα 4 ή και 14 χρόνια, γιατί μάλλον είναι ακριβή η αντικατ/ση της Main Board και μάλλον είσαι και τυχερός που η TV σου δούλεψε
αμέσως.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
PublicDomain (13-07-18)