Το C6 Δίνει εδώ την βλάβη. Όπως είπα θέλει γνώσεις και εργαλεία για να αντικατασταθεί.
DSC_0395.jpgDSC_0021_5.jpg
Το C6 Δίνει εδώ την βλάβη. Όπως είπα θέλει γνώσεις και εργαλεία για να αντικατασταθεί.
DSC_0395.jpgDSC_0021_5.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotron1 : 14-06-18 στις 18:48
KRISTOF00 (02-03-19)
24ari mirror με βλαβη c6 . Δεν ξεκινουσε ο ανεμιστηρας στην εξωτερικη μοναδα αλαξα τον πυκνωτη . Τον μετρισα πρωτα και εδιχνε χαλασμενος μετρισα και τον καινουριο και ειδα την διαφορα , κοστος 2.20 ευρω ολλα ενταξει μετα .
Ο πυκνωτης ειναι πανω απο το σημπιεστη με διο καφε καλωδια
οχι...εφερα ξανα τεχνικο εκανε ξανα ελεγχο εβγαλε την πλακετα την εστειλε και αυτος για ελεγχο δεν βρήκε κατι και τωρα ηρθε και πηρε και την μεσα πλακέτα μαζι με ολα τα παρελκόμενα της και το τηλεκοντρολ...εγω υποψιάζομαι πια οτι είναι ο συμπιεστής (αν και τον μέτρησε ο τεχνικός και του έβγαλε οτι ειναι οκ)
τωρα θα γινει σωστος ελεγχος η πακετες στα inverter πανε και η δυο μαζι και το τηλεχειριστηριο
Σημερα ενημερωθηκα οτι το προβλημα βρεθηκε και ηταν στην εξωτερική πλακέτα και ειχε δικιο ο sotron1 ....περιμενω να ερθουν πισω οι πλακετες να μπουν και να δω οτι δουλευει το μηχάνημα
Καλησπέρα και εμένα βλαβη με κωδικο C6 στην εσωτερικη μοναδα και 6 αναβοσβήσματα του κοκκινου λεντ στην εξωτερικη πλακετα. Μετά απο οπτικό έλεγχο της πλακέτας και αφου έβγαλα την ψήκτρα η εικόνα απο το τσιπάκι ήταν ακριβώς η ιδια. Το επόμενο βήμα ποιο ειναι..? Ένας ηλεκτρονικός θα μπορέσει να το επισκευάσει η θελει καποια εξειδίκευση.? Για να ξέρω που να απευθυνθώ.