Με κρυο φουρνο θα πρεπει να μετρησης αν το θερμικο που πηρες ειναι ΝΟ ή NC.Κανονικα πρεπει να ειναι ΝΟ και να κληνει οταν ζεσταθει.
Με κρυο φουρνο θα πρεπει να μετρησης αν το θερμικο που πηρες ειναι ΝΟ ή NC.Κανονικα πρεπει να ειναι ΝΟ και να κληνει οταν ζεσταθει.
Τι ειναι NO και τι NC?
Οταν ειναι σε λειτουργια ο φούρνος, το ανεμιστηράκι δουλεύει. Οταν τον κλείνω σταματάει.
Εγω νομιζα οτι μπαινει σε λειτουργία οταν κλεινει ο φουρνος για να διώχνει την εσωτερική θερμοκρασία και να κρυώνει ο φούρνος ομαλά.
Λες οταν κρυώσει τελείως να μπαινει σε λειτουργία το ανεμιστηράκι?
Οταν ειναι ζεστος ο φουρνος μετα το μαγειρεμα και τον σβησεις τοτε ο ανεμηστηρας συνεχιζει να δουλευει μεχρι να κρυωσει ο φουρνος.Αυτη ειναι η σωστη λειτουργεια.Αν ειναι λαθος το θερμικο που πηρες τοτε ο ανεμηστηρας θα παρει μπρος μολις κρυωσει ο φουρνος.
ΝΟ ειναι ανοιχτο κυκλωμα και NC ειναι κλειστο κυκλωμα.Στο ανοιχτο κυκλωμα το ρευμα δεν περναει απο τη μια επαφη του θερμικου στην αλλη ενω στο κλειστο περναει.
Δεν νομιζω να εχει,θα πρεπει να μετρηθει για να το δεις.
Ναι μπορει να ειναι ιδια εμφανιση με διαφορετικη λειτουργεια.Αν δεν ειναι σωστο τοτε δουλευει αντιστροφα και αντι να δουλευει το βεντιλατερ με ζεστο φουρνο δουλευει μολις κρυωσει.
Τα θερμικα NC συνηθως ειναι ασφαλειας και οχι για την λειτουργεια του ανεμηστηρα.
Στη συσκευασια που το πηρες εχει τον κωδικο ανταλακτικου,αν δεν την πεταξες δωσε τον κωδικο να δω αν ειναι σωστο.
Όχι , είτε κατά την διάρκεια λειτουργίας του φούρνου , είτε κατά το εθελούσιο σταμάτημα της λειτουργίας της κουζίνας , ο ανεμιστήρας θα δουλεύει ως ανεξάρτητος έως ότου κρυώσει ο θάλαμος ικανοποιητικά . (ίσως να ήταν σωστή η εργασία που έγινε , αλλά λανθασμένα δεν είχες υπόψιν ότι πρέπει να περιμένεις και αρκετό χρόνο π.χ. 10 - 15 λεπτά κτλ).Εγω νομιζα οτι μπαινει σε λειτουργία οταν κλεινει ο φουρνος
το αντίθετοΛες οταν κρυώσει τελείως να μπαινει σε λειτουργία το ανεμιστηράκι?
Αυτό μπορεί να είναι παραπλανητικό ως δήλωση προς εμάς , π.χ. να το έβαλες (θερμοστάτη) σε χαμηλή θερμοκρασία 50C (και που είναι κάτω του ορίου για το θερμικό ασφαλείας , οπότε και θα σταματήσει ο ανεμιστήρας άμεσα , επειδή το θερμικό "θεωρεί" ότι η θερμοκρασία στον θάλαμο "επιτεύχθηκε " και είναι χαμηλή).Οταν ειναι σε λειτουργια ο φούρνος, το ανεμιστηράκι δουλεύει. Οταν τον κλείνω σταματάει.
Άποψη μου δηλ είναι ότι όπως τα λες στο #28 , έκανες σωστή δουλειά , αλλά κεκτημένης της δικής σου αντίληψης / βιασύνης θεώρησες ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως , μη δίνοντας περισσότερο χρόνο για να το διαπιστώσεις.
NO-κανονικά ανοιχτο και NC κανονικά κλειστό.Μάλλον πήρες ανάποδο θερμικό γιατί θες να ξεκινάει όταν ζεσταθεί και όχι όταν κλείσει
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Κατι δεν ειναι σωστα γραμμενο στο enr.,δεν μου βγαζει καν οτι υπαρχει αυτο το μοντελο.Φωτο απο το καρτελακι της κουζινας με τα στοιχεια μπορεις να δωσεις?