Άλλαξε και τους κεραμικούς γιατί το έχω πετύχει σε LG να κάνει συνεχόμενα επανεκκίνηση το τροφοδοτικό.Ο μεγάλος γενικά δύσκολα να έχει πρόβλημα διότι δουλεύει με συχνότητα δικτύου και όχι με το υψίσυχνο ρεύμα των τροφοδοτικών αυτών.
Άλλαξε και τους κεραμικούς γιατί το έχω πετύχει σε LG να κάνει συνεχόμενα επανεκκίνηση το τροφοδοτικό.Ο μεγάλος γενικά δύσκολα να έχει πρόβλημα διότι δουλεύει με συχνότητα δικτύου και όχι με το υψίσυχνο ρεύμα των τροφοδοτικών αυτών.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Ενδέχεται βέβαια να θέλουν αλλαγή κάποια ή κάποιες από τις CCFL λάμπες...
Η μόνη μέτρηση που μπορεί να γίνει με πολύμετρο είναι για να διαπιστωθεί αν έχει κοπεί το νήμα σε τέτοιες λαμπες.Για όλα τα άλλα χρειάζεται cfl tester
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
άλλαξα και τους κεραμικούς μπλέ πυκνωτές αλλά το θέμα παραμένει. Υπάρχει περίπτωση να ειναι οι λυχνίες της οθόνης ;; Ανταλλακτικά υπάρχουν γιαυτες ;
Εγώ θεωρώ απ' την αρχή ότι το πιθανότερο είναι να φταίνε οι CCFL λάμπες. Λογικά θα τις βρεις ως ανταλλακτικό από το part number τους και το μοντέλο της οθόνης.
Σε πολλές περιπτώσεις το γράφουν πάνω στην άκρη τους, ή πάνω στη πλακέτα στην οποία συνδέονται κατά κάποιο τρόπο..