Πραγματικά έτσι είναι αλλά άντε να το εξηγήσεις αυτό σε ηλικιωμένους ανθρώπους . Η παλιά ιζόλα (ελληνικής κατασκευής ) κράτησε 45 χρόνια. Οι μεταγωγοί ήταν πορσελάνης και η ποιότητα κατασκευής άψογη. Την τελεφούνκεν την πήραν χωρίς να ρωτήσουν κανένα γιατί οι διαστάσεις του φούρνου ήταν μεγάλες κατά τα πρότυπα της παλιάς, ενώ οι σύγχρονες ευρωπαικές εταιρίες έχουν εγκαταλείψει αυτά τα μεγέθη.
στοιχημα οτι δεν γραφει πουθενα MADE IN TURKEY.Υπαρχει σε οτι μαρκα θελεις η σαβουρα.
Ισχύει. Ωστόσο οι τουρκαλάδες έχουν εξαγοράσει παλιές γερμανικές επωνυμίες και έχουν γεμίσει την αγορά. Λόγω ονόματος και οικονομικής αδυναμίσς ο κόσμος τις αγοράζει και μετά τρέχει. Πάντως και αρκετές ευρωπαικές φίρμες σαβούρες πουλάνε. Σε μια ιντεσιτ 4 ετίας που μου είχαν χαρίσει άλλαξα τον φούρνο και την έδωσα στον αδελφό μου που την χρειαζόταν. Εκεί να δεις ποιότητα κατασκευής . Η βαφή του φούρνου (του καινούργιου ) άψητη τελείως, εσωτερικά τα μέταλα είχαν αρπάξει σκουριά, χάλια μαύρα, χειρότερη και απο τις τούρκικες.