ΒΕΚΟ εξαιρετικη ποιοτητα.σπασμενος διακοπτης,παρε ενα αλλο (θα τον βρεις πανευκολα) και αλλαξετον.
ΒΕΚΟ εξαιρετικη ποιοτητα.σπασμενος διακοπτης,παρε ενα αλλο (θα τον βρεις πανευκολα) και αλλαξετον.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια.
Ακόμα δεν έχω βρει άκρη με την κουζίνα.
Τσέκαρα την θερμική ασφάλεια του φούρνου και ήταν οκ, πέρναγε ρεύμα (έφτιαξα ένα αυτοσχέδιο κυκλωματάκι με μπαταρία και λαμπάκι).
Επίσης αποσύνδεσα όλα τα καλώδια και έβγαλα τον διακόπτη των προγραμμάτων. Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι σαν καινούργιος, σε άψογη κατάσταση.
https://imgur.com/gYn9phL
https://imgur.com/kWz4oO6
Οπότε μάλλον οι αντιστάσεις είναι πιστεύω. Θα πάρω πολύμετρο να μετρήσω.
Καμία άλλη ιδέα;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kohran : 02-06-18 στις 18:07
Για τα κόκκινα αναφέρεσαι στου φούρνου/ θάλαμο? ή στο ενδεικτικό λειτουργίας της αντίστασης του φούρνου.
Έχει εκτός την αντίσταση πάνω κάτω του φούρνου και μια 3η αντίσταση στρόγγυλη δίπλα στο πτερύγιο του ανεμιστήρα? ή όχι ? . Όταν λοιπόν λειτουργεί ο ανεμιστήρας δεν δοκίμασες στον ίδιο χρόνο να δεις αν υπάρχει τάση στην στρόγγυλη αντίσταση?Όταν βάζεις τον 'αέρα' από τα προγράμματα, ο ανεμιστήρας λειτουργεί. Επίσης το ρολόι λειτουργεί κανονικά, γιατί όταν το δοκιμάζω σε συνδυασμό με τον αέρα, το πρόγραμμα δουλεύει και όταν περάσει η ώρα σταματά.
Καινουριος μπορει να φενεται,δες την πρωτη επαφη (οχι απο τη μερια που μπενει το κουμπι).99% ειναι σπασμενη.το μοτερ του αερα ειναι απο αλλου γιαυτο δουλευει.99,9% ειναι ο διακοπτης.
Βγαλε φωτο το διακοπτη με τα καλωδια,αρκετες.παρτον στο χερι,πολυμετρο και μετρα.5 λεπτα δουλεια ειναι.
Και ανέβασε ΕΔΩ όχι σε εξωτερικο.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Λοιπόν μέτρησα με πολύμετρο τις αντιστάσεις και είναι καμένες (αν κατάλαβα καλά πως μετράνε). Βάζω στους δύο ακροδέκτες της πάνω αντίστασης και γράφει 37Ω και buzzer τίποτα (το buzzer λέει ότι βαράει σε κλειστό κύκλωμα με αντίσταση μικρότερη από 70Ω). Το ίδιο και στην κάτω, το ίδιο και στο grill. Άρα θέλω 3 πράγματα; .. και άντε να βρώ πως μπαίνουν μετά ...
Α ξέχασα .. μέτρησα και τάση εναλλασσόμενου στην πάνω αντίσταση με τον διακόπτη στο πάνω-κάτω και θερμοκρασία 250 και μου έδειξε 0 ...