Δηλαδή μας λες ότι αυτά τα 2 αισθητήρια πρέπει να συμπίπτουν (θερμοκρασιακά από τον κατασκευαστή ) προτού και τα 2 "αποφασίσουν" π.χ. να σταματήσουν το ψυγείο? (π.χ. εσωτερική θερμοκρασία θαλάμου ανεβασμένη ας πούμε από παρατεταμένο άνοιγμα πόρτας / και θερμοκρασία evaporator ναι μεν κανονική , αλλά περιμένει και την θερμοκρασία του αισθητήρα του εσωτερικού θαλάμου? ) αυτό δεν θέλεις να πεις ?
Εάν θεωρήσουμε ότι δουλεύει με συχνές παύσεις , δεν θα είχαμε και 1 εκατοστό πάγους / αλλά και αν θεωρήσουμε ότι δεν έχει συχνές παύσεις και δουλεύει συνεχώς , δικαιολογεί το 1 εκατοστό πάγου? (με μόνιμη δηλωθέν θερμοκρασία συντήρησης 5C? που λογικά θα έπρεπε ενώ δουλεύει συνεχώς να κατέβει πολύ περισσότερο , όπως και σωστά το αναφέρει ο tsilki 76 ) .
Λίγο μπερδεμένα τα πράγματα , για πτώση απόδοσης μου φαίνεται .Ο evaporator δίνει την εντολή να ξαναδώσει ψύξη αν δεν κανω λαθος αλλα δεν ειδα το θερμομετρο να κατεβανει κατω του μηδεν που να δικαιολογει τετοιο παγο και σε συγκεκριμενο σημειο.
Πως να το ξέρουμε αυτό από απόσταση . Δεν μας δίνεις και γνώμες πως δουλεύει χρονικά στο On - off ανά πάσα στιγμή και με τι συγκεκριμένες θερμοκρασίες .Τι κανει ένα ψυγειο να εμφανιζει παγο στην πλατη? Τα λαστιχα?