Εχω επιλεξει να κατασκευάσω κατι μονος μου, έχοντας βοηθεια από σχετικους φυσικα και διαβάζοντας αρκετα, όπως επισης να προβώ και μονος μου στην αντικατασταση! Διαφορετικα ουτε θα προχωρουσα σε επισκεψη της σελιδας που μας φιλοξενει τωρα και θα τηλεφωνουσα σε καποιο μαστορα όπως κ εκανα στην αρχη κ με πηγε με την μια σε πλακετα και με γρηγορο υπολογισμο με τα σουρτα φερτα θα μ κοοστιζε κανα 300αρι μεχρι τωρα! Δεν είναι ολοι ετσι φυσικα αλλα οσο περναει από το χερι μου, με σεβασμο στα μηχανήματα- και πιστεψε με ξερω από μοτερια!- το διερευνω. Στα του θεματος τωρα, τον αισθητηρα τον εβαλα εκει που οριζει ο κατασκευαστης. Το θερμομετρο δεν εχει βγει από το ψυγειο και είναι ακριβως εκει π βρισκεται ο αιθητηρας. Το ψυγειο από την αντικατασταση κ μεχρι τωρα π μιλαμε δειχνει σταθερη σχεδον θερμοκρασια οσο την εχω επιλεξει δλδ γυρω από στους 5 οC. Από τα συμφραζομενα σας καταλαβαινω ότι υποψιαζεστε τον αισθητηρα πλατης-evaporator? Ο evaporator δίνει την εντολή να ξαναδώσει ψύξη αν δεν κανω λαθος αλλα δεν ειδα το θερμομετρο να κατεβανει κατω του μηδεν που να δικαιολογει τετοιο παγο και σε συγκεκριμενο σημειο. Κάθε ιδεα σας θα την εκτιμουσα οπως με καθοδηγησατε παλιοτερα![]()