Ηρθε δεύτερη φορα ο τεχνικός από την pitsos. Άλλαξε τον θερμοστάτη, την δοκίμασε, λειτούργησε κανονικά. Μετά που έφυγε την δοκίμασα ξανά... ε παιδιά παλι το ιδιο πρόβλημα!!!
Ηρθε δεύτερη φορα ο τεχνικός από την pitsos. Άλλαξε τον θερμοστάτη, την δοκίμασε, λειτούργησε κανονικά. Μετά που έφυγε την δοκίμασα ξανά... ε παιδιά παλι το ιδιο πρόβλημα!!!
Άμα αυτός που ήρθε είναι τεχνικός της pitsos , τότε εγώ είμαι τεχνικός της Nasa .
Βλέπε μήνυμα #8 και είναι δοκιμασμένο , ακόμη και με χωρίς προσθήκη λαμάκι μπροστά από τον αισθητήρα και με απλή μετατόπιση θέσης .
Με την ίδια φιλοσοφία λειτουργούν κάποια θερμικά ασφαλείας σε κάποιες ηλεκτρικές σόμπες που έχουν αισθητήρα κάτω της αντίστασης , σε περίπτωση που βουλώσει η ροή του ψυχρού αέρα που εισέρχεται εκατέρωθεν της αντίστασης της σόμπας , αυτή η παύση ροής του ψυχρού αέρα και προς τα πάνω, αναγκάζει τον αισθητήρα θερμοστάτη να ενεργοποιηθεί σε off με την εξ επαφής θερμότητα από την κοντινή σε απόσταση της θερμοκρασίας της αντίστασης .
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ηλεκτρική κουζίνα. Αλλιώς θα λειτουργήσει ο αισθητήρας με την επαφή / λειτουργία με αέρα και αλλιώς με απευθείας και κοντινή επαφή από την αντίσταση. Με την τελευταία να κόβει ο θερμοστάτης σε πιο σύντομους χρόνους και δεν πρόκειται ποτές να διορθωθεί διότι υπάρχει και λάθος υπολογισμός απαραίτητης απομακρυσμένης απόστασης .
Εγώ πάλι που έχω pitsos 9 ετών έχει ακριβώς την ίδια διάταξη.Το αισθητήριο του θερμοστάτη είναι ολόϊδιο με τη δικιά σου.Προφανώς έτσι τις βγάζουν.Απλά δεν έτυχε απόσο θυμάμαι να έχω τέτοιο πρόβλημα αν και δεν έβαλα ποτέ να δω τι θερμοκρασίες πιάνει.
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Παιδια επικοινώνησα με pitsos και μ είπαν ότι θα γίνει αντικατάσταση κουζίνας!!!!!
diony (04-05-18)
Και θα ξαναμετρήσεις αν στην αντίσταση πάνω - κάτω έχεις διαφορά 30 - 40 βαθμούς?![]()