Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgenikaia Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη και Δημήτρη. Έκανα ένα πέρασμα όσες μπορούσα (όχι πάρα πολλές αλλά γύρω από τον μτ). Την έχω και δουλεύει κανα 5ωρο τώρα και δείχνει οκ. Δεν την πετάω γιατί έχει και ράδιο αυτό το μοντέλο και τη γουστάρω πολύ. Να είστε καλά. Καλή συνέχεια.
Το μοντέλο δεν το ξέρω αλλά όπως και να'χει ακούω πρωτη φορα για....ραδιοτηλεόραση
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgis Εμφάνιση μηνυμάτων
PHILIPS και ψυχρες εινα ΔΕΔΟΜΕΝΟ.Που να δεις παλιοτερα τι γινοταν,την περναγες ολη για να εισαι σιγουρος.Ποτε δεν καταλαβα το γιατι.
Βάλε και τα τυπωμένα που ήταν σαν τσιγαρόχαρτα....σαν τα ακατονομαστα στην υπογραφή μου ένα πράμα,μονο που δεν θελουν σφυρί. Ψυχρές εχουν όπως και πολλές ιδιοτροπίες....πέρσι ενα ρ/κ μου έβγαλε το λάδι για κάτι πυκνωτές....
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από klik Εμφάνιση μηνυμάτων
Θέμα κόστους και εργοστασίου συναρμολόγησης.
Κάτι σαν τις SOny Trinitron απο το εργοστάσιο της Ισπανίας.
Εγώ δεν αγοράζω ούτε λάμπες philips εξοικονόμησης μετά από τις δυο στις δυο off που μου βγήκαν μέσα σε ένα 6μηνο (πιο χάλια και απο τις μάπα του ΙΚΕΑ).

Οξειδωμένοι ακροδέκτες εξαρτημάτων (απο κακή αποθήκευση πιθανά) που τα αγκάλιαζε η κόλληση προσφέροντας κυρίως μηχανική επαφή και ελάχιστα ηλεκτρική.
Εμένα μου κάηκε πριν μια βδομαδα η τελευταία μετα από 11 χρόνια....αλλά απότι έχω δει τις έχουν σκαρτέψει....δες κι αυτό http://pavouk.org/hw/lamp/en_index.html#philipsgenie11w