Το P2003EVG που άλλαξες ήταν βραχυκυκλωμενο? Απο οτι βλεπω ειναι απο τα μοντελα με το τριπινο βυσμα σωστα? Μπορει να εχεις θεμα εκει
![]()
Το P2003EVG που άλλαξες ήταν βραχυκυκλωμενο? Απο οτι βλεπω ειναι απο τα μοντελα με το τριπινο βυσμα σωστα? Μπορει να εχεις θεμα εκει
![]()
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Ο AC adapter δεν ήταν ο οριτζιναλ αλλά κινέζικος, αλλά είναι πεθαμένος. Ενώ εκτός σύνδεσης βγάζει 19Volt μόλις τον συνδέσω πέφτει στα 2 με 3 Volt. Εβαλα όμως δικό μου adapter οριτζιναλ της Dell που έχει συμβατό jack και μετράω κανονικά στην είσοδο του πρώτου MOSFET τα 19 Volt. Δυστυχώς το MOSFET που αντικατέστησα δεν φαίνεται να είναι βραχυκυκλωμένο για αυτό μάλλον κάπου αλλού είναι η ζημιά. Ίσως κάποιος SMD πυκνωτής την έχει κάνει στην είσοδο. Θα έπρεπε νομίζω το Gate να έχει τάση μικρότερη από τη διαφορά τάσης Source μείον της τάσης του Gate threshold (που είναι γύρω στο 1.5 Volt typical) ώστε το MOSFET να άγει, κάτι που δε συμβαίνει. Και στο source και στο gate έχω την ίδια τάση, περίπου 19 Volt γι αυτό δεν βγάζει στην έξοδο (Drain) τα 19 Volt υποθέτω.
εχεις τροφοδοτικό πάγκου? αν ναι μόλις συνδέσεις το dc jack στην μητρική τι σου δείχνει το Αμπερόμετρο ποσο τραβάει