δεν ψαχνω κανέναν να δουλέψει δωρεάν, εννοείται πως θα πληρωθεί, απλά 2-3 φορές που χρειάστηκα τεχνικό για τέτοια θέματα απλά μου έπαιρναν λεφτά και δεν έκαναν τίποτα(οθόνη υπολογιστή, air condition κλπ)
Και τότε γιατί τους τα 'δινες;
Κι εγώ που 'δεν σου έκανα τίποτα', θα μου δώσεις λεφτά;
(δέχομαι και μέσω paypal, δεν υπάρχει πρόβλημα)
You only live twice.
τι εννοεις γιατι τους τα εδινα; οταν δινω 40 ευρω στον ψυκτικο να μου φτιαξει το aircondition και τελικα δεν δουλευει; όταν πληρώνω τον άλλον να μου φτιάξει την οθόνη του πσ , μου λέει δεν φτιάχνεται αν θες να στην αγορασω 20 ευρω για ανταλλακτικα, την παιρνω πισω και δουλευει κανονικα, δεν ειναι απατεωνες;
Κι αφού δεν δουλεύει το air-condition γιατί τον πλήρωσες; Ή έστω, γιατί δεν ζήτησες τα λεφτά σου πίσω;
Του δεύτερου, λογικά, την οθόνη του την έδωσες χαλασμένη.
Και την πήρες πίσω ως χαλασμένη, αφού σου είπε 'δεν φτιάχνεται', άρα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ.
ΟΜΩΣ 'δουλεύει κανονικά', όπως λες.
Την έφτιαξε δηλαδή (ενώ αναφέρεις 'δεν έκαναν τίποτα'). Και δεν πληρώθηκε.
Δεν μας τα λες καλά.
Μήπως να αφήσεις τις επισκευές κι ότι σου χαλάει να το αντικαθιστάς με καινούριο;
Δεν σου φταίει σε τίποτα ο κόσμος που ταλαιπωρείς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panoss : 21-02-18 στις 11:20
You only live twice.
δεν γράφει πουθενά οτι η tv παίζει ,τώρα το δωρεάν ειναι ένα θέμα πάντως υπάρχουν σερβις που αν δεν παίρνει επισκευή η συσκευή στο δινουν πίσω δωρεάν
όλα τα αλλά που του γράφεται ειναι απλος ειρωνικά και επιθετικά και το φορουμ δεν φτιάχτηκε για κάτι τέτοιο η κάνω λάθος ,στην τελική αν δεν θέλει να απαντήσει κάποιος ας μην το κάνει