Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν γνωριζω το συγκεκριμενο μοντελο.Απο την περιγραφη σου στο πρωτο post εχω την αισθηση οτι δεν εχει γινει ζημια στην πλακετα.Για να καταληξεις στην πλακετα πρεπει πρωτα να τσεκαρεις τα αισθητηρια.Σε αλλα μοντελα της miele εχουμε τα συμπτωματα που περιγραφεις εξαιτιας βλαβης σε καποιο απο τα δυο αισθητηρια της συντηρησης.Το ψυγειο εχει ενα ή δυο μοτερ?Το γεγονος οτι το super αναβει μονο του σε συνδιασμο με καποιο νουμερο στο display ειναι κωδικος βλαβης.Για παραδειγμα σε αλλο μοντελο οταν αναβει το super με το 9 ειναι βλαβη στο αισθητηριο evaporator της συντηρησης.
    Σας Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σεβαστό είναι αυτά που λες αλλά αν διαβάζεις το πρώτο post όλα έγιναν μετά από έλλειψη ουδέτερου από ΔΕΗ ο φωτισμος στο εσωτερικο της συντηρισης ειχε γινει σαν να αναβει κερακι για αυτό υποψιάζομαι κάποια από τις 2 πλακέτες και περισσότερο την πλακέτα του display .Την πλακέτα την έβγαλα δεν την έχω ψάξει πάω βήμα και αν έχω κάποια βοήθεια από εσάς δεκτή έχει 2 μοτέρ σχετικά με τα αισθητήρια που μπορεί να είναι και αυτά που να ευρίσκονται στην φωτο ειναι το πισω μερος του display
    4.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ELEGEO : 18-01-18 στις 23:17

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] προβλημα σε ψυγειοκαταψυκτη PITSOS
    από mike75 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-21, 23:04
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-17, 15:41
  3. Τρόπος αποσυναρμολόγησης σκούπα miele black diamond type 256i number 4952856
    από gitaschristos στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-17, 21:58
  4. αλαγη διακοπτη σε κουζινα miele
    από johny7 στο forum Μικροσυσκευές Κουζίνας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-04-13, 13:34

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι