Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Βριλήσσια

Προεπιλογή

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
    Το ψυγείο είναι ολοκαίνουργιο και συγκεκριμένα το http://www.lg.com/gr/support/support...lg-GTB583PZHZD
    Είμαι σίγουρος οτι αυτά τα καινούργια είναι αρκετά πιο ευαίσθητα απο τα παλιά που ήταν όντως σκηλιά.
    Γι αυτό και ψάχνω να βρώ τρόπο για προστασία! Απλά δε μπορώ να καταλήξω!!!

Προτίνεις επιτηρητή τάσης?
    Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι αν εχω καταλάβει σωστά αυτοί εχουν μικρούς χρονους καθυστέρησης μέχρι να ξανατροφοδοτήσουν και δεν ξέρω ποσο καλό ειναι αυτό για το ψυγειο

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Είναι και με ινβερτεράκι? (άναψε διπλά καντήλια) . Καλορίζικο.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Βριλήσσια

Προεπιλογή

Ευχαριστώ!
    Ε να κάτι τέτοια μου λέτε!!!! Και αγχώνομαι!
    Και δε λέτε καμια ιδέα προστασίας!!!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Εμείς δεν είμαστε σαν του κυβερνώντες που υπόσχονται πολλά πριν , και λίγα μετά . Ούτε σαν τους κατασκευαστές που λένε για "εξελιγμένα ψυγεία" (με εγγύηση 24 μήνες στα μικρά γράμματα ) και (εγγύηση 100 χρόνια στο μοτέρ με κεφαλαία γράμματα).

.Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι αν εχω καταλάβει σωστά αυτοί εχουν μικρούς χρονους καθυστέρησης μέχρι να ξανατροφοδοτήσουν και δεν ξέρω ποσο καλό ειναι αυτό για το ψυγειο
    Νομίζω κατάλαβες λάθος , οι μικροί χρόνοι αφορούν τον έλεγχο του επιτηρητή . Για το πότε θα πάρει την "σαφή εντολή" διακοπής , στην συνέχεια λέει ότι έχει επιλογές (μνήμης) που εσύ κάνοντας reset . το επαναφέρεις με δική σου εντολή . Άλλοι επιτηρητές μπορεί να λειτουργούν αλλιώς.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Βριλήσσια

Προεπιλογή

Ναι δε διαφωνώ! Πλάκα έκανα φυσικά!
    Τί να κάνουμε ρε παιδιά. Αν πάς να αγοράσεις καινούργιο ψυγείο εκεί θα πεσεις αναγκαστικά! Στα 2 χρόνια εγγύηση και 10 στο μοτερ!
    Το θέμα είναι αξίζει να κάνεις κάτι να το προστατέψεις έστω λίγο ή όχι.
    Και τί θα είναι η προστασία αυτή.
    Δηλαδή θα είναι επιτηρητής τάσης? Θα είναι κάτι μόνο για υπερτάσεις....
    Ομολογώ και δηλώνω άγνοια!

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Και τί θα είναι η προστασία αυτή.
    Δηλαδή θα είναι επιτηρητής τάσης? Θα είναι κάτι μόνο για υπερτάσεις....
    Σου τα εξήγησαν αναλυτικά στο #2 . Είναι ένα "πακέτο" προστασιών" , δεν είναι "ολα σε 1 " .
    Ο επιτηρητής τάσης είναι ένα μέρος προστασίας .
    Τα αντικεραυνικά άλλο μέρος προστασίας τα ups άλλο .
    Ακόμα και να ενημερωθείς πλήρως για όλες τις προστασίες , θα δεις στο τέλος ότι για το κόστος όλων αυτών τον προστασιών , θα ήταν προτιμότερο (όπως και σωστά σου είπαν στο #2 ) να αγοράσεις 5 ψυγεία αβάντες .

Μπορεί να είναι και άλλα θέματα εκτός των προστασιών . Π.χ. τι λέει ο κατασκευαστής για το συγκεκριμένο ψυγείο (σε διακοπή ρεύματος ) π.χ. θα ενεργοποιηθεί κάποιο alarm , (για να σε ενημερώσει για την διακοπή όταν έλειπες ) και τι πρέπει να κάνεις . Μπαίνουν και αυτά μέσα στο παιχνίδι όσο και τέλειες προστασίες να έχεις .
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 16-01-18 στις 12:42

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Βριλήσσια

Προεπιλογή

Οχι αυτό τελικά το κατάλαβα!
    Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει τον κόπο να κάνεις τελικά κάτι προσπαθώντας π.χ να αποφύγεις τις πιο πιθανές ή κοινές αιτίες ζημιών. (αν μπορεί να υπολογιστεί κάτι τέτοιο!) και φυσικά να μήν κοστίζει όσο αλλα 2-3 ψυγεία! Δηλαδή αν ερχόταν η ερώτηση τι θα ήταν προτιμότερο να βάλεις σε ενα ψυγείο για προστασία, υπάρχει απάντηση ? (Εκτός φυσικά το να πιάσεις όλες τις περιπτώσεις που ειναι ασύμφορο πια)

Επισης επειδή αγχώθηκα.... το παρακάτω...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι και με ινβερτεράκι? (άναψε διπλά καντήλια) . Καλορίζικο.
    τί σημαίνει? Είναι πιο εύαίσθητα?

Εχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια και τον χρόνο σας...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει τον κόπο να κάνεις τελικά κάτι προσπαθώντας π.χ να αποφύγεις τις πιο πιθανές ή κοινές αιτίες ζημιών. (αν μπορεί να υπολογιστεί κάτι τέτοιο!) και φυσικά να μήν κοστίζει όσο αλλα 2-3 ψυγεία!
    http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...=192&m=480&l=1
    (στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος ).

τί σημαίνει? Είναι πιο εύαίσθητα?
    Μια από τα ίδια είναι (οι 24 μήνες εγγύηση δεν θα έπρεπε να σε οδηγήσει σε τέτοια ερώτηση ).

Κάνοντας μια περίληψη
    Τα παλιά ψυγεία που τα κατείχαν οι παππούδες μας , αυτοί μπορούσαν να κοιμούνται ήσυχοι . Γιατί σαν έγνοια σε περίπτωση που χαλάσει είχαν για πιθανό κόστος έναν απλό μηχανικό θερμοστάτη.(15 ευρώ στα 20 χρόνια ) (και κάποιοι από αυτούς τον άλλαζαν μόνοι τους με τις λίγες γνώσεις φυσικής από το δημοτικό που είχαν ) .

Ενώ εσύ κινδυνεύεις απλά να ξυπνήσεις μια μέρα και να μάθεις ότι χρειάζεσαι ένα "φθηνό εξαρτηματάκι για το ψυγείο σου".
    http://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=52596
    Να μην σε στεναχωρήσω παραπάνω για το τι θα πληρώσεις στην εργασία .
    Θα είσαι όμως πανευτυχής που θα σου έχει μείνει στο χέρι ένα μοτέρ με εγγύηση 100+ χρόνια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 16-01-18 στις 13:24

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Βριλήσσια

Προεπιλογή

Ετοιμος είμαι με αυτά που μου λές να το πάω πίσω και να ξαναβάλω το μικρούλι wirlpool που είχαμε!!!

Αυτό τον σταθεροποιητή τον είχα δεί (https://www.skroutz.gr/s/58060/APC-LE1200I-1200VA.html) αλλα κάπου πήρε το μάτι μου οτι δεν εχει χρονοκαθυστερηση στο πότε να ξαναδώσει όταν κάνει διακοπή (απο οτι εχω καταλάβει το ψυγείο δεν κάνει να ξαναπάρει άμεσα) και δεύτερον καποιος ανέφερε πως σε διακοπή ρεύματος δεν επανηρθε και υποστηρίζει πως δεν ηταν τυχαίο, οτι καθε φορά που εχει διακοπή δεν επανέρχεται μόνο του (αν και μεταξύ μας περίεργο μου φαίνεται αυτό)

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από czam Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα. Λέτε ε? Τί να πώ?
    Ούτε ένα προστατευτικό μπρίζας για υπερτάσεις τίποτα?
    Δε με εχει πιάσει μανία πιστεψτε με! Απλά το βλέπεις έτσι καινούργιο καινούργιο και θές να το προστατέψεις
    Εγω ενα τετοιο θα εβαζα μονο.Ολα τα αλλα να εχουμε να λεμε.τα ηλεκτρονικα πλεον εχουνε μεγαλο ευρος λειτουργιας τασης και δεν εππηρεαζονται τοσο ευκολα.Αντιθετα εππηρεαζονται ευκολα απο διακυμνασεις τις συχνοτητας.

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
    Το ψυγείο είναι ολοκαίνουργιο και συγκεκριμένα το http://www.lg.com/gr/support/support...lg-GTB583PZHZD
    Είμαι σίγουρος οτι αυτά τα καινούργια είναι αρκετά πιο ευαίσθητα απο τα παλιά που ήταν όντως σκηλιά.
    Γι αυτό και ψάχνω να βρώ τρόπο για προστασία! Απλά δε μπορώ να καταλήξω!!!

Προτίνεις επιτηρητή τάσης?
    Το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι αν εχω καταλάβει σωστά αυτοί εχουν μικρούς χρονους καθυστέρησης μέχρι να ξανατροφοδοτήσουν και δεν ξέρω ποσο καλό ειναι αυτό για το ψυγειο
    υπαρχει επιτηρητης που στην διακοπη σε κραταει 'εκτος' παροχης για 5-10min.

Ετοιμος είμαι με αυτά που μου λές να το πάω πίσω και να ξαναβάλω το μικρούλι wirlpool που είχαμε!!!

Αυτό τον σταθεροποιητή τον είχα δεί (https://www.skroutz.gr/s/58060/APC-LE
    1200I-1200VA.html
    ) αλλα κάπου πήρε το μάτι μου οτι δεν εχει χρονοκαθυστερηση στο πότε να ξαναδώσει όταν κάνει διακοπή (απο οτι εχω καταλάβει το ψυγείο δεν κάνει να ξαναπάρει άμεσα) και δεύτερον καποιος ανέφερε πως σε διακοπή ρεύματος δεν επανηρθε και υποστηρίζει πως δεν ηταν τυχαίο, οτι καθε φορά που εχει διακοπή δεν επανέρχεται μόνο του (αν και μεταξύ μας περίεργο μου φαίνεται αυτό)
    περισοτερη ζημια θα του κανεις αμα βαλεις αυτην την μπουρδα επανω.χαρακτηριστικα αναφερει
    Appliances not suitable for use with the Line-R are items such as refrigerators, freezers, powertools, air conditioners, dehumidifiers, blenders, or any device that employs an AC motor foroperation. Not for use with life sustaining equipment and any device with a power requirementexceeding the β€œMaximum Output Power Capacity” rating listed in the Specifications table.
    αν θες σταθεροποιηση κατσε σε μια καρεκλα και κοιτα https://www.skroutz.gr/c/41/ups/m/43...onversion.html

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Προτάσεις για νέο πλυντήριο ρούχων
    από winston στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-21, 15:29
  2. Υλικό προστασίας από σκουριά σε ηλιακό.
    από sotron1 στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-17, 23:55
  3. Επιλογή ηλεκτροκολησης για ερασιτεχνική χρήση
    από diofantos στο forum Εργαλεία & Όργανα Μέτρησης
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-13, 17:46
  4. [Φορητός Η/Υ] Νέο προιόν για όσους ασχολούνται με Reballing και Reflow MADE IN GREECE
    από carib στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-13, 15:56
  5. Κολλητήρια IR:Κίνδυνοι & μέτρα προστασίας;
    από Hary Dee στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-12, 19:05

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι