Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Xeonator Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αρχή επανατοποθετησε τα δύο τσιπακια που βρίσκονται πάνω σε σοκετς. Τα δύο μεγάλα παραλληλόγραμμα
Πλακα κάνεις αυτα τα τσιπάκια βγαινουν με το χερι;;; και πως αρκριβώς θα τα βγάλω;;; θα τα τραβηξω;; ή υπάρχει κάποιο άλλο κόλπο;;; για να μην το καταστρεψω...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε τι μου θύμισες!! Arcadia! Το μηχάνημα πρέπει να είναι 35 χρονών!. Κάνε έναν έλεγχο για ψυχρές κολλήσεις, γενικότερα έλεγξε τη κατάστασή τους, οπωσδήποτε άλλαξε τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές και έλεγξε τη τροφοδοσία του display και τη καλωδίωση του με την υπόλοιπη πλακέτα.
τις κολλήσεις τις είδα είναι εντάξει...τώρα να αλλάξω τους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές για ποιο λόγο αν δουλευουν γιατι να τους αλλάξω;;(πως θα τους τσεκάρω με το πολύμετρο πες μου)...και επίσης η τροφοδοσία του display και τη καλωδίωση του με την υπόλοιπη πλακέτα που ακριβώς είναι...αν μπορείς στην φωτό που έχω (στην 2 γιατι η 1 δεν βγήκε καλά) να μου πεις ποιο να κοιτάξω να το ζωγραφίσεις δηλ.

Γενικά ρε παιδια τετοια πλακέτα δεν έχω ξαναδει λες και είναι χειροποίητα κολήμενα αυτά(που μάλλον πρέπει να είναι) (χλαπα χλουπα ένα πράγμα) και πάνω στην πλακέτα που θα τοποθετήσεις το κάθε κύκλωμα με λεπτομέρεια αριθμο-σκίτσο..πολύ καλή δουλεια να τα λέμε και αυτα...