πριν λιγο δοκιμαζω να βαλω προγραμμα αλλα το λαμπακι κολλημενο ξανα στην ενδειξη οτι εχει ολοκληρωθει η πλυση.
με πιανουν τα νευρα μου ανοιγω την πορτα και την κλεινω με λιγο δυναμη παραπανω..βαζω προγραμμα και το πηρε κανονικα...
πριν λιγο δοκιμαζω να βαλω προγραμμα αλλα το λαμπακι κολλημενο ξανα στην ενδειξη οτι εχει ολοκληρωθει η πλυση.
με πιανουν τα νευρα μου ανοιγω την πορτα και την κλεινω με λιγο δυναμη παραπανω..βαζω προγραμμα και το πηρε κανονικα...
Άρα το πρόβλημα είναι ο καφές που πίνεις.
Κόψε τον ντεκαφεϊνέ, να τσιτώσουν λίγο τα νεύρα, να κλείνει γερά η πόρτα.
Ή βάλε έναν εξωτερικό διακόπτη παρακάμπτοντας της πόρτας και ξαναδοκίμασε.
Χρόνια Πολλά -Καλή Χρονιά.
μπορω να παρακαμψω το αυτοματο κλειδωμα/ξεκλειδωμα?
Αφού βλέπεις ότι το πρόβλημα είναι στην πόρτα γιατί δεν κοιτάς μήπως έχει φθαρεί το μανταλο
αν εννοεις το ηλεκτρομανταλο το εχω αλλαξει με καινουργιο.δεν εχω βρει που ακριβως ειναι το προβλημα.
Το ηλεκτρομάνταλο για να ενεργοποιηθεί , πιέζεται από το κλείστρο με το κλείσιμο της πόρτας
Αν η πόρτα δεν κλείσει σωστά Η σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει πολύ φθαρμένο κλείστρο , τότε δεν φτάνει για να πιέσει το ηλεκτρομάνταλο και πότε δουλεύει , πότε όχι
Για να σιγουρευτείς , όταν σου παρουσιάσει πρόβλημα , δοκίμασε να ξανακλείσεις την πόρτα ξανά και ξανά, απλά πριν την ανοίξεις να βεβαιωθείς πως όντως είναι ξεκλείδωτη , διότι κινδυνεύεις να σπάσεις το χερούλι αν έχει κλειδώσει
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diony : 31-12-17 στις 15:00
Στο δρόμο προς την κορυφή μην ποδοπατάς τους ανθρώπους που θα βρεθούν μπροστά σου. Πάρε τους μαζί σου!
οπως γραφει ο diony μαλλον πως η ζημια ειναι στο κλειστρο παιδια..
σημερα εβγαλε μια πλυση κανονικα και μια δευτερη δοκιμαστικη,την τριτη φορα κολλησε παλι.του εκλεισα την πορτα καπως δυνατα και αποτομα και πηρε κανονικα μπροστα.