ο πυκνωτης αλλαχτηκε,γυρισα τον περιστροφικο διακοπτη που βαζει προγραμμα και παλι το λαμπακι που λεει πως τελειωσε η πλυση ηταν αναμμενο,κλεινω το διακοπτη προγραμματισμου το ξανα ανοιγω και δουλεψε κανονικα το πλυντηριο.
του εκανα μια δοκιμαστικη πλυση την τελειωσε και μετα με αφησε κανονικα να ξανα κανω πλυση δλδ ηρθε σε θεση ετοιμοτητας,θα κανω μια πλυση σε λιγο με ρουχα.
Edit:η πλυση ολοκληρωθηκε κανονικα,γυρισα να βαλω προγραμμα και δυστυχως το λαμπακι ολοκληρωσης πλυσης αναβει ξανα..ανοιγοκλεισα πορτακι διακοπτη και τπτ τα ιδια.θα με τρελανει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Antonis33 : 29-12-17 στις 19:02
Δεν ειναι απολυτο οτι φταιει η πλακετα,για να το πουμε αυτο πρεπει να γινει ελεγχος σε ολα τα εξαρτηματα του πλυντηριου και αφου τα βρουμε ολα καλα τοτε παμε στην πλακετα.Υπαρχει περιπτωση να μην εχουν καλη επαφη τα καρβουνακια του μοτερ.Αν μπορεις κανε ενα ελεγχο και εκει.Αν τα καρβουνα ειναι καλα χρειαζεται πολυμετρο για να κανεις καποιες μετρησεις.
θα προσπαθησω να τα κοιταξω το πρωι μιας και θα ειμαι στο χωριο μεχρι την Κυριακη.
πολυμετρο εχω μαζι μου.
με παραξενευει το γεγονος που κανει κανονικα 1-2 πλυσης και μετα απλα μουλαρωνει και κολλαει στην φαση που εχει τελειωση η πλυση.
κατι που θυμηθηκα,πριν αλλαξω το ηλεκτροκλειδωμα της πορτας το ειχα ανοιξει και το δοκιμασα ανοιχτο και συνδεμενο στο πλυντηριο.του πιεζα το λαμακι που εχει μεσα ανοιγα προγραμμα και το επερνε κανονικα,αφηνα το λαμακι και εμενε στην φαση ολοκληρωσεις πλυσης χωρις να με αφηνει να βαλω προγραμμα το προβλημα που εχει συνεχεια δλδ.
το εκανα 4-5 φορες το τεστ και δουλευε οποτε πιεζα το λαμακι.μετα εβαλα νεο διακοπτη αλλα δουλεψε 1-2 πλυσης και ξανα τα ιδια.
πριν λιγο δοκιμαζω να βαλω προγραμμα αλλα το λαμπακι κολλημενο ξανα στην ενδειξη οτι εχει ολοκληρωθει η πλυση.
με πιανουν τα νευρα μου ανοιγω την πορτα και την κλεινω με λιγο δυναμη παραπανω..βαζω προγραμμα και το πηρε κανονικα...
Άρα το πρόβλημα είναι ο καφές που πίνεις.
Κόψε τον ντεκαφεϊνέ, να τσιτώσουν λίγο τα νεύρα, να κλείνει γερά η πόρτα.
Ή βάλε έναν εξωτερικό διακόπτη παρακάμπτοντας της πόρτας και ξαναδοκίμασε.
Χρόνια Πολλά -Καλή Χρονιά.
μπορω να παρακαμψω το αυτοματο κλειδωμα/ξεκλειδωμα?