Καλησπέρα φίλε,
δεν το έχω κάνει με το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά με άλλα μοντέλα και αυτό που συνήθως γίνεται είναι να θέσεις τις κάμερες ώστε να λαμβάνουν ΙΡ μέσω DHCP server που στη προκειμένη περίπτωση είναι ο router σου. Όπως δηλαδή παίρνει ΙΡ το PC σου, το λαπτοπ σου, το smartphone σου μέσα στο σπίτι, έτσι θα πάρουν κι αυτές και θα διασυνδεθούν με το LAN του σπιτιού σου. Τώρα αν θέλεις να τις βλέπεις από άλλο χώρο, μέσω internet οι λύσεις είναι δύο. Είτε σετάροντας το όλο σύστημα σου για dynamic DNS το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις έχει ένα σχετικό κόστος στον provider που σου παρέχει το DNS αν και υπάρχουν και κάποιοι που εξακολουθούν να το δίνουν free με κάποια limitations, είτε αν το υποστηρίζουν αυτό οι κάμερες σου (οι περισσότερες πλέον το κάνουν) μέσω σύνδεσης peer-to-peer (P2P). Οδηγίες γι΄αυτά φίλε μου θα βρεις άπλετα στο διαδίκτυο γιατί δεν είναι πολύ εύκολο και δεν έχω δυστυχώς το χρόνο να περιγραφεί η όλη διαδικασία βήμα βήμα από εδώ. Στο Internet όμως θα τις βρεις αυτές τις δυο λύσεις..