υπαρχει αρνθρωπος απο θεσσαλονικη να ασχολητε με τον ηχο ετσι ωστε να του το παω?
Ενδιαφερομαι γενικα για συνεργασια καθως με το αντικειμενο δεν ασχολουμε καθολου και κατα καιρους μου φερνουν.
υπαρχει αρνθρωπος απο θεσσαλονικη να ασχολητε με τον ηχο ετσι ωστε να του το παω?
Ενδιαφερομαι γενικα για συνεργασια καθως με το αντικειμενο δεν ασχολουμε καθολου και κατα καιρους μου φερνουν.
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Καταρχήν Φάνη πάρε το σχηματικό του :
Marantz PM7000 (SCH-AMP).jpg
Θα πρέπει βασικά να δείς/εξασφαλίσεις οτι στο κανάλι που δεν παίζει πάει η ίδια τάση
που πάει και στο άλλο. Μιλάμε πάντα για συμμετρική τροφοδοσία. Έχε υπόψιν σου οτι
το τελικό στάδιο έχει διαφορετική τάση ... απο το στάδιο εισόδου. Αυτό σημαίνει οτι θα
πρέπει να κοιτάξεις και την τροφοδοσία στο κύκλωμα εισόδου. Είναι τα κόκκινα σημεία
στο σχηματικό.
Γίνε μέλος εδώ ... και κατέβασέ το και εσύ (service manual).
*** No GreekLish Please ***
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
.............................www.howtofixit.gr
Τις τασεις τις ειχα μετρησει και πηγαιναν στην πλακετα αλλα δεν τσεκαρα αν πηγαινανε και στα 2 καναλια.
τελωσπαντων δεν εχω χρονο δυστηχως να τον δω.
Πρεπει να βρω εναν θεσσαλονικη να το παω.
Καλησπέρα φίλε Φάνη ,
Θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη για το θέμα των τάσεων και ίσως βοηθούσε εκεί
να του έστελνες και το power section .
Παρ όλα αυτά εαν δεν έχεις ripple απο τροφοδοτικό και τα bias σωστά εγω θα πήγαινα
στον προ ενισχυτή διότι μας είπε ότι το ακούει και από τα ακουστικά ίσως και να το απομόνωνα .
Αλλά πριν από όλα αυτά μπορείς να μας πεις εάν έχεις κάνει σέρβις σε ποτενσιόμετρα διακόπτες
κλπ ? Ίσως είναι κάτι ποιο απλό από ότι φανταζόμαστε.
Ευχαριστώ
Πάνος
Χαιρετε,
συνωμη που δεν ενημερωσα.
Δεν βρηκα κανεναν να μπορει να αναλαβει ενισχυτες οποτε προχωρησα μονος.
Με παλμογραφο και ενα βιντεο απο το youtube που παιζει κολυμενα 1khz συχνοτητα προχωρησα μεχρι να βρω που χαλουσε ο θορυβος.
resolder απο κατω και ετοιμος!
ακομα ψαχνω συνεργατη στην θεσσαλονικη.....
Ο συγκεκριμενος ενισχυτης υποφερει συνηθως μονο απο ψυχρες κολλησεις τουμπαρε την πλακετα και θα βρεις τον μισο ξεκολημενο ...ξεκινας απο εκει
Σακης Πετροπουλος