Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: Blocked pump

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή Blocked pump

Καλημέρα , έχω ένα πλυντήριο το οποίο μου βγάζει ένδειξη στο display . (Blocked pump) . Κανα δύο κύκλους πλυσίματος οκ κ μετά πρόβλημα , δεν μπορει να αντλήσει τα νερά αλλάζοντας πρόγραμμα μπορεί κ να απομακρύνει τα νερά. Επιθεώρησα φίλτρο αντλίας , σωλήνα αναρρόφησης - κατάθλιψης είναι οκ κοίταξα για τσάκισμα σωλήνα τίποτα. Η αντλία ακούγεται να δουλεύει . Χθες κερασα την αποχέτευση με νερό κ αμέσως έβγαλε τα νερά . Υποψιάζομαι πρόβλημα σιφωνισμού ή ο πιεσσοστάτης του νερού αλλά πως να τα τσεκάρω , θα κοιτάξω κ πλακέτα αύριο μήπως οπτικά φαίνεται κάτι , μήπως καποιος γηρασμένος πυκνωτής ... Μήπως έχει κάποιος άποψη εμπειρία για να βοηθήσει.;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Η αντλία ακούγεται να δουλεύει
    Και ενώ έχει νερά ? δεν τα βγάζει? επιμένω ότι φταίει η αντλία . (αποκλείω λόγω τους 2 προηγούμενους κύκλους που λες ότι έκανε σωστά , για τσάκισμα σωλήνα κτλ) . Π.χ. λασκαρισμένη φτερωτή ή σκαλώνει περιοδικά

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Άλλες φορές τα βγάζει τα νερά κ άλλες όχι κ μου βγάζει blocked pump Ανοιξα την αντλία, της έδωσα 230v κ γυρίζει κανονικά, η στερωτή έχει μπόσικα στο εμπρός πίσω , γυρίζοντάς την με το χέρι , υπάρχει η αντίστασηαπό τους πόλους των μαγνητών

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

ανοίγοντας την αντλία κ βγάζοντας την φτερωτή με τον ρότορα ήταν γεμάτο νερά μάλλον θέμα στεγάνωσης έχω , αντίσταση στους ακροδέκτες του πηνίου μου βγάζει 192ωμ , πολύ δεν είναι ; μάλλον πάω για αντλία;

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

μου βγάζει 192ωμ , πολύ δεν είναι ;
    Όχι δεν είναι , σε μια ίδια στα 40W & 0,2A είχε 250 ωμ.
    η στερωτή έχει μπόσικα στο εμπρός πίσω ,

Έτσι είναι. Για το θέμα στεγάνωσης και τα νερά δεν είμαι σίγουρος. Λογικά αν την έβλεπες να δουλεύει και είχε νερά στον κάδο θα έπρεπε να τα βγάζει .

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Κυριακίδης για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ΣΚΛΗΚΟΣ (10-11-17)

Μέλος
    Όνομα
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Περιοχή
    ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Προεπιλογή

Αγόρασα μια καινούργια αντλία με 14 ευρώ κ μου δουλεύει κανονικά προς το παρόν , μια μικρή συγκριση που έκανα με την παλιά αντλία είδα ότι στην νέα όταν τραβούσα ελαφρά προς τα έξω την φτερωτή αυτή έκανε επαναφορά στην αρχική της θέση πράγμα το οποίο δεν έκανε η παλαιά . Πιστεύω ότι όταν ήταν τερμα μέσα ο ροτορας - φτερωτή δούλευε σωστά κ αντλούσε τα νέρα , αλλιως μπλοκάριζε κ δεν είχε δύναμη να γυρίσει σώστά . Ευχαριστώ κύριε Πέτρο για την βοήθεια.

Παρόμοια Θέματα

1. 220v powerful air pump motor
    από draco1 στο forum Θερμαντικά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-01-14, 19:26

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία