Το έλυσα όπως μου είπες και ειδα αυτό....
https://youtu.be/OHjoZ5hvcfc
Τι κάνουμε τώρα;
Το έλυσα όπως μου είπες και ειδα αυτό....
https://youtu.be/OHjoZ5hvcfc
Τι κάνουμε τώρα;
Επειδή δεν είδαμε λεπτομέρειες του τρίποδα / αστέρα / άξονα πως στερεώνεται με το ανοξείδωτο τύμπανο (με βίδες ? / ανοξείδωτες? / πριτσίνια? ) . Αρχικά ρωτάς αν υπάρχει ως ανταλλακτικό / πόσο κοστίζει και αν σε συμφέρει (+ τσιμούχα + ρουλεμάν + κόλλες + τυχόν φλάντζες αν χρειάζεται να αντικατασταθούν κτλ ) . Αν είναι με βίδες είναι πιο εύκολα , ενώ αν είναι πριτσίνια θα είναι εξειδικευμένα και εκεί υπάρχει πρόβλημα να τα τοποθετήσεις ο ίδιος .
Με 3 βίδες είναι μόνο.. Αν πάω με αυτό θα βρω ανταλλακτικό; γιατι απ όσο έψαξα στο ίντερνετ δεν βρηκα το ίδιο πουθενά και γενικά για Morris δεν βρήκα
Θα τραβήξω βίντεο που να δείχνει τα πάντα και θα το ανεβάσω να το δεις άμα είναι
Δεν χρειάζομαι το βίντεο , προχώρα εντός Θεσσαλονίκης με τα στοιχεία του μοντέλου σου ή και το δείγμα και ρώτα σε διάφορους με ανταλλακτικά , ή αν υπάρχει αντιπροσωπεία .
Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά , και βρεις ότι απαραίτητο χρειάζεται και φυσικά σε βολεύει το κόστος . Στις βίδες βάλε και σφραγιστική κόλλα και μην τις σφίξεις πολύ δυνατά και σπάσουν οι βίδες , όσο χρειάζεται . Αν θεωρήσεις ότι η φλάντζα του κάδου είναι αρκετά φθαρμένη , να την αντικαταστήσεις , να πασαλείψεις μπόλικο γράσο στο εσωτερικό της τσιμούχας και ένα καλό μπανάκι επίσης με γράσο στα ρουλεμάν .
Απ ότι είδα, δεν έχει φλάντζα εκεί που είναι τα ρουλεμάν, φαινονται τα ρουλεμάν κατ ευθειαν και είναι πεντακάθαρα, το γύρισα λίγο με το χέρι και κουνιόταν χωρίς πρόβλημα.. Μήπως πρέπει να ανοίξω καινούριο νήμα για να μην "λερώνουμε" αυτό για τα καρβουνακια;
Για ίδια μάρκα αναφέρεται το θέμα και για ίδιο πρόβλημα . Οπότε δεν χρειάζεται μεταφορά του θέματος.Μήπως πρέπει να ανοίξω καινούριο νήμα για να μην "λερώνουμε" αυτό για τα καρβουνακια;
Εννοούσα την φλάντζα του κάδου (ολόκληρο το καπάκι που έβγαλες προτού βγάλεις το τύμπανο ). Όπως π.χ. σε μια χύτρα όταν ανοίγεις το καπάκι , δεν έχει γύρω γύρω μια φλάντζα? αυτήν εννοούσα .Απ ότι είδα, δεν έχει φλάντζα εκεί που είναι τα ρουλεμάν, φαινονται τα ρουλεμάν κατ ευθειαν και είναι πεντακάθαρα,
Σωστά, τώρα το κατάλαβα, δεν είμαι εξοικειωμενος με την ορολογίες..
Θα κάνω αυτά που μου είπες και ελπίζω να επανέλθω με ευχάριστα νέα από Δευτέρα.. Μέσα σε μια εβδομάδα μου χάλασε ψυγείο και πλυντήριο και είναι να βρω μια καλή γωνία να κουτουλαω...
Σ ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοηθεια σου.. Ελπίζω να είσαι αχρείαστος..