Τωρα τι να σου πω πιθανον η προστασια να καταλαβαινει οτι λειπει κατι και να το κοβει..Αλλαξε εσυ ολα τα καμμενα ξαναελεγξε τα ολα μην σου ξεφυγε καποιο( γιατι αν μεινει ενα καμμενο και παρει ταση θα ξανακαψει και τα υπολοιπα) και δωσε ταση.
Τωρα τι να σου πω πιθανον η προστασια να καταλαβαινει οτι λειπει κατι και να το κοβει..Αλλαξε εσυ ολα τα καμμενα ξαναελεγξε τα ολα μην σου ξεφυγε καποιο( γιατι αν μεινει ενα καμμενο και παρει ταση θα ξανακαψει και τα υπολοιπα) και δωσε ταση.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Τα τσέκαρα ξανά ένα ένα πριν το κολλήσω πάνω για να είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν μου ξέφυγε. Πήγα σήμερα σε 2 μαγαζιά όπου έχουν ηλεκτρονικά είδη κλπ αλλά δεν είχε κανένας από τους δύο. Στον 2ο που πήγα μου βρήκε μόνο για το Β1344 σε έναν κατάλογο που είχε άλλο κωδικό τρανζιστορ με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά δεν είχε διαθέσιμο στοκ. Οπότε από αύριο που θα είμαι πάλι Αθήνα θα το πάρω μαζί έτσι κι αλλιώς γιατί εκεί θέλω να το χρησιμοποιήσω και θα δω μήπως εκεί σε κάποιο κατάστημα βρω και αγοράσω. Υπάρχει κάποια πρόταση σε ποιο κατάστημα να κοιτάξω καλύτερα?