Εγώ από τις φωτο την κόβω μάλλον για βατράχι(υποβρύχια) οπότε είναι πολύ πιθανό να παίρνει μια ποσότητα λαδιού σε κάποιον θάλαμο πίσω από τον μηχανικό στυπιοθλιπτη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς.
Εγώ από τις φωτο την κόβω μάλλον για βατράχι(υποβρύχια) οπότε είναι πολύ πιθανό να παίρνει μια ποσότητα λαδιού σε κάποιον θάλαμο πίσω από τον μηχανικό στυπιοθλιπτη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς.
Καλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος πως τοποθετείται το παρακάτω εξαρτημα σε αντλία? Στεγανο-τσιμούχα?
Λογικά η ροδέλλα Νο2 θα πρέπει να εφάπτεται και να γλυστράει στην ροδέλλα Νο3
Το σύστημα Νο1 έχει ενα λάστιχο εσωτερικά και μπαίνει στον άξονα. Θα πρέπει να μπαίνει εφαρμοστά στον άξονα? ή θα πρέπει να γλυστράει και αυτό?
Εχω δει σε μερικά βίντεο οτι βάζουν λίγο γράσσο εσωτερικά στο λαστιχάκι ή το ψεκάζουν με λίγο αντισκωριακό. Υπάρχει λόγος?
https://ibb.co/C8KYPfn
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη asterixx25 : 21-05-21 στις 14:00
Ναι πρεπε να μπαίνει εφαρμοστά στον άξονα, άλλα να μπορεί ναι κινηθεί λίγο πάνω κάτω, για να δουλευει το ελατηριο συμπίεσης, γι αυτό βαζουμε λιπαντικό. Το 2 ειναι το ¨καρβουνο" που περιστρέφετε μαζι με τον άξονά και παταει στο 3 (πορσελανη) σταθερό, και ετσι στεγανοποιείτε ο άξονας.
mikemtb73 (21-05-21)