Δε νομίζω ότι φταίει το τροφοδοτικό ούτε οι πυκνωτές στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάποιο εξάρτημα τρανζίστορ ή IC πάνω στη πλακέτα που έχει να κάνει με τη τροφοδοσία (π.χ. DC to DC converter) στην κάνει τη δουλειά.
Δε νομίζω ότι φταίει το τροφοδοτικό ούτε οι πυκνωτές στη συγκεκριμένη περίπτωση. Κάποιο εξάρτημα τρανζίστορ ή IC πάνω στη πλακέτα που έχει να κάνει με τη τροφοδοσία (π.χ. DC to DC converter) στην κάνει τη δουλειά.
απο οτι καταλαβα μετραει το τροφοδοτικο στον αερα χωρις φορτιο και εχει τα 5ν .οταν εχει φορτιο βουλιαζει η ταση.
Ναι σωστά, έτσι το μετράει αλλά πιστεύω ότι η τάση βουλιάζει όχι εξαιτίας του τροφοδοτικού αλλά εξαιτίας κάποιου εξαρτήματος το οποίο βραχυκυκλώνει, κι έτσι η τάση κόβεται από τη προστασία του κυκλώματος.
Σε αυτά πολλές φορές χαλάει ο σταθεροποιητής στα 1.26V. Αυτό το μικρό ολοκληρωμένο με 6 ποδαράκια κοντά στο δέκτη IR.
Το αρχικό πρόβλημα προέρχεται από πυκνωτές.
οκ.το εφτιαξα.ορισμενοι το βρικατε με τη μια μπραβο ρε παιδια σας παραδεχομε.εφτεγε το τροφοδοτικο. το μετρουσα χωρις φορτιο και ειχε 5,3 βολτ πανω στο φορτιο η ταση γονατισε.αλλαξα τους 2 τελευταιους πυκνωτες αλλα τιποτα μετα αλλαξα και τους δυο διοδους και αυτο ηταν εφτιαξε...
ευχαριστω παρα πολυ ολους οσους μπηκαν στο κοπο και απαντησαν στο θεμα μου
μαγος εισαι??αυτο ηταν.και εφτεγε το τροφοδοτικο.δηλαδη οι δυο τελευταιοι διοδοι