Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 13 από 13
  1. #11

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Εγγραφή
    Dec 2013
    Περιοχή
    Χανιά
    Μηνύματα
    9

    Προεπιλογή

    Έχω το ίδιο πλυντήριο με το ίδιο πρόβλημα.Έχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες απορυπαντικού,μείωσα την ποσότητα,αλλά τίποτα.Παρατήρησα όμως ότι μερικές φορές κάνει κάτι σαν τρίξιμο ο ιμάντας του μοτέρ.Μήπως πατινάρει και δεν στύβει καλά,με το μάτι βέβαια δεν δείχνουν λιγότερες οι στροφές στυψίματος.

  2. #12

    Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Εγγραφή
    Oct 2011
    Περιοχή
    Έβρος
    Μηνύματα
    5.589

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vespasianos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρατήρησα όμως ότι μερικές φορές κάνει κάτι σαν τρίξιμο ο ιμάντας του μοτέρ.Μήπως πατινάρει και δεν στύβει καλά,με το μάτι βέβαια δεν δείχνουν λιγότερες οι στροφές στυψίματος.
    Βλέπεις αρχικά την κατάσταση του ιμάντα , αν έχει φθορές τον αντικαθιστάς , αν όχι στο μοτέρ θα υπάρχει συγκεκριμένη βίδα ρεγουλατόρ, την κατεβάζεις 1-2 εκατοστά πιο κάτω και ξαναπερνάς τον ιμάντα . Δηλαδή λίγο τέντωμα ακόμη.

    Για το άλλο θέμα με τις σαπουνάδες , αναφέρθηκαν και προηγούμενα πιθανές αιτίες (γενικό καθάρισμα / σαπουνοθήκης/ κολάρα σαπουνοθήκης κάδου και κάδου αντλίας καθάρισμα/ αν βγάζει τα νερά ικανοποιητικά / βρώμικες σωληνώσεις / καθαρισμό με σόδα και πλύσεις κτλ) . Πολλές φορές επαναλήφθηκε σε άλλα ποστ τέτοιο θέμα και βλέπουμε ότι δεν λύνονται πάντα στην εντέλεια τέτοια προβλήματα .

    Πιστεύω όμως ότι αν εξαιρέσουμε τα όσα παραπάνω και θεωρήσουμε ότι δεν ισχύουν ως αιτίες .
    Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ο κάδος δεν είναι στην ίδια καθαρή κατάσταση όπως όταν είναι καινούριος . Άλλωστε αυτό φαίνεται σε προηγούμενη δήλωση στο παρόν ποστ ότι έπλυνε με σόδα / βγήκαν κάποια άλατα και λέει " μην φανταστείτε καμιά τρομερή διαφορά" .
    Θα ήθελα να πιστεύω ότι στον κάδο λογικά δεν μαζεύονται και κατακάθονται άλατα και βρωμιές / παρά ελάχιστες στρώσεις που δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα .

    Άρα θα έβγαζα ως ύποπτη την αντίσταση θέρμανσης νερού αν αυτή έχει πιάσει πολλά άλατα και απορροφά απορρυπαντικά και τα μεταδίδει στην επόμενη πλύση.
    Άλλες φορές στον άξονα του τυμπάνου κουλουριάζονται διάφορες κλωστές και που αυτές απορροφούν απορρυπαντικό από προηγούμενες πλύσεις , το τελευταίο όμως δεν μπορείς να το δεις λόγω και του δύσκολου σημείου χωρίς πρόσβαση. Υποθέσεις κάνω .

  3. #13

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Εγγραφή
    Dec 2013
    Περιοχή
    Χανιά
    Μηνύματα
    9

    Προεπιλογή

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τους καθαρισμούς που αναφέρει το ποστ τις έχω κάνει χωρίς αποτέλεσμα, θα ελέγξω ιμάντα και αντίσταση όπως μου προτείνεις.

    Στάλθηκε από το X5max_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

  1. [Pitsos] Πρόβλημα με πλυντήριο PITSOS VARIO 6
    από kasikis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-06-19, 10:31
  2. [Pitsos] Pitsos Vario 7
    από akmangrt2005 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-10-16, 21:33
  3. [Pitsos] PITSOS VARIO 8
    από sotos1987 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-03-14, 19:29
  4. Pitsos Vario 601
    από aser στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-12, 00:21
  5. προβλημα με pitsos vario plus 1000d
    από ventor7 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-04-12, 11:04

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας